Anonim

Pussycat - Mississippi

Jag vill se den här filmen och vill inte torrenta den, men jag vet inte var jag kan köpa den så att jag kan förstå den.

Om jag till exempel köper DVD: n som listas på Amazon här kommer den med engelska undertexter?

4
  • enligt Anime News Network ser jag inga företag som har licenser för det utanför Japan, men sajten säger inte om det redan hade subbed
  • Det är inte ovanligt att en japansk release har engelska undertexter, men åtminstone enligt min erfarenhet dokumenterar de vanligtvis detta i produktinformationen. Jag ser ingen sådan indikation på sidan amazon.co.jp så min bästa gissning är att det inte finns några subs. Men det skulle vara svårt att bevisa detta om inte någon har DVD-skivan själv och kan bekräfta att det inte finns några engelska subs.
  • Om det inte har undertexter skulle jag säga köp fortfarande den japanska skivan och efter att du fått den och validerat är det en legitim kopia torrent / ladda ner en version med sub (chansen är att de skulle vara fan subs), hur kan du vara skadar skaparna vid den tiden?
  • @ Memor-X det är en bra idé Jag tror nog att jag kommer att göra det.

Nej.

Den japanska versionen har inga undertexter inbäddade för engelska. Det enda sättet du kan komma runt detta är att köpa filmen, rippa bilden, mux i några undertexter och sedan bränna en "backup" igen. Detta är ingen förespråkare att göra det - kontrollera din lokala lag.