Anonim

Stå vid mig | Spela för förändring | Song Around The World

Vid Initial D vid tredje till fjärde etappen bildar de äntligen gruppen Project D (eller får de vänstra medlemmarna in i det) och någonstans längs det nämner Ryosuke att "D" också står för något annat som han skulle avslöja när projektet är klart. .

Vad står "D" för?

Jag vet att det inte är "Drifting" (eller så tror jag, eftersom de heter det många gånger med olika betydelse längs episoderna, men jag har inte sett det hela ännu) så jag tänkte på något i stil med "Driver "men skulle inte vara mycket vettigt antar jag.

2
  • Jag önskar att jag hade ett bättre svar för dig, eftersom jag har sett dem alla upp genom 5: e scenen, men ritar ett tomt just nu. Jag tror inte att de har kommit direkt och sagt det.
  • Jag är halvvägs in i fjärde säsongen så jag har långt till slutet och jag har inte läst mangan som jag tror att det kommer att vara där det går förklaras om de förklarar det eftersom de brukar klippa många av dem på anime. ; (

Jag har inte sett anime, men jag läste mangan. Vad 'D' står för har inte förklarats explicit, men i det sista kapitlet nämner Ryosuke Takahashi tre ord som börjar med bokstaven 'D' när han ber till sin flickvän. (håll musen över för att se spoilern):

dröm, förare, diamant (i grovhet).

1
  • I anime säger Ryosuke uttryckligen att D står för dröm även om det är rätt att han talar om grova diamanter (unga begåvade förare)

D står för drömmar och även för diamanter. Projekt D-ledarens dröm var att utbilda och avslöja unga, begåvade förare och forma dem till otroliga förare: som diamanter i grov.

Det kan vara den raka linjen i D är genast och halvcirkeln är driften. Det är vad jag alltid tänkt. Det kan representera repetitionen av drivande.