Anonim

Hur är det att vara muslim i Indien? [Gatuintervju] | ASJANSK BOSS

Vad är befolkningsförhållandet mellan människor och pokemon i pokemonvärlden (pokemon-serien)? Med tanke på att varje människa har mer än en pokemon, kan det vara möjligt att pokemon-förhållandet är högre.

1
  • Det är möjligt att pokemons förhållande är högre än människor. Precis som djuren i naturen i den verkliga världen finns det pokemoner i naturen i serien.

Jag tror inte att det finns någon specifik information om detta i Pokémon-anime, manga eller spel, men förhållandet mellan människor och Pokémon i Pokemon-världen liknar sannolikt förhållandet mellan människor till andra djur i den verkliga världen. Uppskattningarna nedan är från denna artikel: Hur många vilda djur finns det. Författaren erkände att uppskattningarna inte är särskilt bra, men jag kunde inte hitta en bättre källa.

Land Birds: 1 * 1011 till 4 * 1011
Land däggdjur: 1011 till 1012
Land reptiler: 1011 till 1012
Landamfibier: 1011 till 1013
Fisk: 1013 till 1015
Människor: 7 * 109

Från dessa kan vi få en grov beräkning av förhållandet mellan andra djur och människor (och därmed Pokémon till människor) genom att summera de olika grupperna av djur (med högre uppskattningar) och dela med antalet människor:

1.0124 * 1015 djur / 7 * 109 människor = 144 628 djur per människa.

Detta nummer bör ge en allmän uppfattning om förhållandet mellan människor och djur, men bör inte på något sätt anses vara exakt. Och notera att om jag lade till leddjur i summan, skulle förhållandet vara större med flera storleksordningar. Jag gjorde inte det eftersom bug Pokémon är mycket större än deras verkliga motsvarigheter och deras populationer förmodligen inte skulle vara jämförbara som ett resultat.

Länkar av intresse:

  • Listor över organismer efter befolkning
  • Hur stor är fågelpopulationen? Har det gått ner på grund av global uppvärmning eller förorening?
0