Anonim

The Promised Neverland 1x8 REAKTION !! \ "021145 \"

Jag hittade den här bilden på en fansub-webbplats och den hänvisade inte till namnet på den anime som den tillhör.

Vet någon var den kommer ifrån?

0

Bilden är relaterad till anime Dusk Maiden of Amnesia (eller Tasogare Otome x Amnesia), som sändes 2012 och hade en manga från 2009-2013. Karaktären i den, Kanoe Yuuko, är ett spöke som spökar på en gammal skola, som bara kan ses av några få andra människor, nämligen Niiya Teiichi och Kanoe Kirie.

Här är wikipedias plotöversikt:

Berättelsen kretsar kring en förstaårsskolestudent, Teiichi Niiya som just hade anmält sig till Seikyou Private Academy. När han går vilse i en av skolans gamla byggnader träffar han en flicka som heter Yuko Kanoe som avslöjar sig som ett spöke utan minnen. Teiichi bestämmer sig sedan för att undersöka hennes död genom att titta igenom skolans sju mysterier som kretsar kring henne. Under hela historien upptäcker Teiichi och Yuko sanningen om dessa spökhistorier och hjälper dem som är oroliga.

Bilden verkar vara en redigerad version av den här bilden, som (så gott jag kan säga) är officiell promokonst. Denna bild har också använts för en väggrulle. En roterad och beskuren version användes som skivomslag för singeln Choir Jail, OP för anime.