Anonim

Svart man skjöts död i Georgien medan han joggar

Så jag tittade precis på One Piece Movie - The Battle of Z och det fick mig att undra vem det var som dödade Zephyrs besättning (medan han var i marinen) och sedan blev krigsherre? Det står att han var en djävulsk fruktanvändare och det var därför han förvärvade det vapnet på / som sin arm för att ta ut alla djävelfruktanvändare han kunde.

Blir det förklarat någonstans i mangan? All användbar information skulle uppskattas!

6
  • Det är mycket troligt att det är den namngivna krigsherren eftersom Law nu är 26 och 23 år sedan var han bara 3 ... så jag skulle säga att det är omöjligt att vara honom, medan Buggy var ungefär 16/17 men ändå tror jag inte att det är honom inte heller ... detta lämnar möjligheten för bara den namnlösa krigsherren.
  • Det är förmodligen Doflamingo. För som vi ser nu i de nya avsnitten är mannen ond som helvete.
  • haha ja han är, jag föraktar honom. Han skadade Law :(
  • Jag kan inte föreställa mig att Buggy faktiskt utgör något hot mot en marinadmiral, även om han var tillräckligt gammal
  • Det vore vettigt om det var Doflamingo eftersom han är en av de himmelska drakarna (tror jag), vilket skulle förklara varför hans brott skulle ursäktas.

Krigsherren som dödade Zephyrs besättning nämns inte ens i det aktuella kapitlet i mangan.

Ändå konstaterades att piraten som dödade Zephyrs besättning blev en krigsherre under tidsskiftet. Därför finns det bara tre möjligheter: Trafalgar lag, Buggy och det nuvarande namngiven krigsherre. Det avslöjade emellertid ännu inte om den namnlösa krigsherren är en djävulsk fruktanvändare.

2
  • Är du säker på att det var under tidshoppet? Det finns inget sätt att han skulle bli så gammal på bara några år ... Han var mycket yngre när hans besättning dödades, åtminstone såg det ut som om det inte fanns något sätt att göra i tidshoppet. Lägg till en källa så köper jag den: s
  • 2 Vad jag sa är att piraten som dödade sitt besättning blev en krigsherre under timeskipet. Du kan läsa den om hans historia här: onepiece.wikia.com/wiki/Zephyr. =)

Den piraten som dödade Zephyrs besättning är inte Law, Buggy, Doflamingo eller någon av de nuvarande krigsherrarna. Först måste du tänka på Zephyrs ålder. Jag tror att det var för 20 år sedan när olyckan hände hans besättning; sedan blev den piraten en krigsherre. Så det är inte under det tvååriga timeskipet. Dessutom är filmen Z-filmen icke-kanonisk, vilket betyder att den bara är ett fyllmedel och inte relaterad till den verkliga historien.

1
  • Men tänk på att Oda vanligtvis har åtminstone några mindre inmatningar på icke-kanon för att se till att de inte använder saker han vill senare. Det är därför fortfarande möjligt att förutse upplysningar om kanon i en film som inte är en kanon.

Jag är ganska säker på att det var antingen Doflamanco, Jimbei eller Crocodile eftersom alla krigsherrar vid den tiden som kunde ha gjort det antingen inte skulle ha eller så hade de inte använt ett skärvapen. Kuma skulle inte ha det för att han var dubbelagent för Dragon och han försöker behålla sitt skydd. Boa gjorde det inte för att de skulle ha förvandlats till sten som inte mördades. Zombiekillen som är död nu skulle ha bortfört den döda besättningen. Mihawk som använder ett skärvapen skulle inte ha det för att han verkar lyda order utan mycket argument. Buggy och trafalgar var inte krigsherrar vid den tiden.

1
  • Det kan inte vara någon av dem; Som det sägs i filmen blev pîrate som klippte av Zs arm bara en krigsherre under timeskipet, vilket utesluter någon av de ursprungliga sju såväl som Blackbeard.