Anonim

Lek dig aldrig med dina sysslor i ett afrikanskt hem

Var är Orochimarus livskraft begränsad? Varför dör han inte som andra?

  1. Först vid Orochimarus hål försökte Sasuke döda Orochimaru medan Orochimaru försökte ta över Sasukes kropp.

  2. Senare i mangan, under striden mellan Sasuke och Itachi, avslöjades Orochimaru att vara delvis närvarande i Sasuke, där Itachi behandlade honom.

  3. Efter Edo slog Itachi och Sasuke Kabuto. Sasuke kunde dra ut Orochimaru från Kabuto.

Varför kan Orochimaru överleva i olika distribuerade former? Hur är hans livskraft odödlig?

(Sasori kunde överleva med dockor för sin riktiga kropp, men livskraften var bunden till hans hjärta, så när hjärtat dog, så gjorde Sasori också.)

Vad eller vem kan döda honom permanent? (utom författaren)

PS: Jag läste frågan vid den här frågan men vad jag är intresserad av att veta är annorlunda.

1
  • Ärligt talat, om du vill ha en enklare förklaring fungerar förbannelsestätningarna som en horcrux från HP. En bit av hans själ, eller livskraft, är bunden till vem som helst som bär sin sigill, det var därför Anko kunde berätta när han var i närheten. Så Orochimaru kan bara dö efter att alla hans själsdelar har utplånats och dödats från de förbannelser som han planterat.

Låt oss ta reda på fakta:

  1. Sasuke dödade inte Orochimaru. Orochimaru kom in i Sasukes sinne och försökte ta över det, men misslyckades. Därför blev han "förseglad" inuti.
  2. Därför fortsatte Orochimaru att leva inuti Sasuke, efter att ha tömt hela sitt chakra, misslyckades Sasuke med att hålla Orochimaru tillbaka och han släppte sig fri (bara för att Itachi permanent skulle försegla honom igen).
  3. Orochimaru's Cursed Seal tillåter honom att injicera sitt orm salvia chakra. Det gör det möjligt för honom (ungefär som Minato och Kushina gjorde med Naruto) att få en del av sitt medvetande förseglat inuti de människor han ger sitt förbannade märke till.

    På grund av detta faktum lever Orochimarus medvetande inuti Ankooch efter att ha försett den med något kött från Kabuto (som innehöll Orochimarus och Hashiramas celler) kunde medvetenhetsdelen behålla kontrollen och en kropp. Genom att absorbera alla sina egna celler från Kabuto lyckades han också få den information han behövde, såväl som hans livskraft, att återhämta sig.

Egentligen är jag ganska säker på att om han är det dödade nu kommer han att dö (såvida han inte har någon säkerhetskopia / celler / vad som helst gömt någon annanstans och väntar på att nästa suger ska upptäcka och vakna).

1
  • Han gjorde vad Voldemort misslyckades med att göra;)