Anonim

Jason Chen - Bästa vän (ROBLOX Music Video)

Jag har börjat titta på anime under det senaste året eller så, och jag har avslutat någonstans runt 80 shower. Jag har lagt märke till att jag oftare kommer att avsluta det tillgängliga innehållet och när jag tittar upp om det kommer att fortsätta under fler säsonger finns det ingen information på något sätt, även om det har gått år (ofta 5+) sedan förra säsongen släpptes. Om de inte planerar att göra mer av det, varför säger de inte att det kommer att avbrytas?

Detta beror på att ur produktionsperspektivet planerar inte att göra fler avsnitt är inte samma sak som kommer definitivt inte göra fler avsnitt. I samma ven, planerar inte att släppa telefonen på betong är inte detsamma som kommer definitivt inte släpp din telefon på betong. Det finns alltid en chans att en anime-serie kan komma tillbaka eller göra fler avsnitt, på samma sätt som det alltid finns en chans att du tappar din telefon i betong.

Anime-produktion är ganska dyr, ofta med smala fönster med grönt ljus för att faktiskt skapa innehåll. Så det främsta hoppet är att showen som du producerar kan få och få tillräckligt med stöd för att motivera de utgifter som det kommer att ta när det produceras.

Om det inte gör det ... är det logiskt att det inte kommer att fortsätta. Inga medel för att fortsätta produktionen är ett säkert sätt att ha en en-och-gjort-anime.

(Det är därför det är särskilt viktigt för dig att stödja den serie du vill se mer av genom att köpa DVD / BluRays och merchandise.)

Jag skulle dock hävda att det har varit väldigt få - om några - animer som faktiskt har avbrutits direkt. På grund av det smala sättet att anime produceras till att börja med - bara tillräckligt med budget för en enda kurs som kan täcka en del av tidigare arbete - har det alltid varit, enligt min erfarenhet, antingen förseningar eller avbrott eller något annat förutom en direkt avbokning.

Dessutom vet du aldrig vad framtiden innebär. Vissa röstaktörer som inte var tillgängliga eller inte skulle vara tillgängliga för att ta på sig sådana roller just nu kan frigöra sig någon gång i framtiden, så det finns alltid en möjlighet att arbetet (om det finns mer referensmaterial kvar skulle kunna fortsätta i framtiden.