Anonim

Social rättvisa tar en avgift på kvinnors sport och amerikanska blinda fläckar | Zuby | POLITIK | Rubin-rapport

På avatar den sista luftbockaren, hur fungerar jordböjaren?

Till exempel, om de använder sin bockare för att kontrollera jorden / marken, som att göra en vägg med sin böjare, gör det ett tomt rum under väggen?

Gör det marken instabil eller risk för erosion? I mitt sinne är jorden / marken som ett pussel som, eller har jag fel?

Här lite demonstration:

Eller blir det mer komplicerat när de försöker stänga gropen från resultatet av sin jordböjningsförmåga?

Relevant video på YouTube, titta kl. 1:20 - 2:05

0

Med undantag för vissa aspekter i eldbockning. Alla böjningsförmågor i avatar fungerar under förutsättning att man manipulerar det {% insert element här} som redan finns.

Ett exempel på detta är i vattenböjningarna som drar fukt från luften, eller ännu bättre, vägen blodböjning förklarades. Det sägs vara möjligt eftersom en persons blod innehåller vatten (böjaren kan inte bara skapa vatten från ingenting).

Det är också därför som vattenböjare gillar att bära runt vattenskinn. I jordböjning är det mindre uppenbart eftersom det finns jord överallt, men det finns ett antal episoder där de är strandade någonstans bort från sitt element och blir något handikappade.

Huruvida marken blir instabil efter jordböjning skulle vara helt upp till böjaren själva, även om jag skulle säga att det finns något som "bästa böjningsmetoder" där de lär sig att använda den befintliga jorden på ett sätt som inte försämrar strukturera.

Det behöver inte skapa ett speglat tomt utrymme som bilden av ett pussel du föreställer dig, men om bockaren ville det kunde de verkligen! Istället skulle de kanske använda ett mindre jorddjup spritt över ett större utrymme längs grottornas vägg / golv för att skapa sin nya jordvägg.

Detta skulle resultera i att det befintliga utrymmet i grottan expanderade, det är bara obemärkt på grund av hur utspridd det var. Poängen är att det finns sååååå många jordböjningsstilar visade att även om vi kan bekräfta att de måste använda befintlig jord kan vi inte bekräfta hur någon potentiell böjar skulle använda den eftersom alla böjer sig lite annorlunda! Den stora muren skulle verkligen behöva göras av befintlig jord, men som ett landsomfattande projekt skulle jag säga att det är ganska självförklarande att de skulle ha samlat jorden från en plats som inte skulle göra hela marken instabil.

Redigera för länkbar referens:

Prison Rig är ett perfekt exempel på detta. Eldnationen konstruerade detta fängelse för att hålla jordböjningar och anledningen till att det fungerar är att den är helt gjord av metall och ligger mil bort från sten eller jord så att jordböjningarna inte har något att kontrollera. Således är det kanon att jordböjare måste använda den befintliga jorden för att kontrollera / manipulera. Sättet de flyr från detta fängelse Bok 1, avsnitt 6 bekräftar också denna punkt. Hela anledningen till att den sista striden jag visade på bilden nedan var dramatisk är att jordbockarna bara hade den lilla mängden stulet kol att använda i sin kamp.

sidoanteckning: avatar är ingen anime: P

6
  • 7 side note: avatar is no anime :P, men på något sätt, i Anime SE, har avatar taggar
  • finns det någon trovärdig källa för den informationen?
  • 1 Jag nämnde både redogörelse och scenarier från showen som indikerar att detta är sant. Du kan titta på den för att verifiera om du vill, animationen hela showen innebär också detta faktum media.giphy.com/media/OoaTf8fEuesP6/giphy.gif
  • 1 btw om varför avatarfrågan är tillåten i den här gruppen: meta.anime.stackexchange.com/a/2536/1587
  • 1 Dessutom har vi MYCKET JORD på jorden. Det är en asiatisk medial miljö, befolkningen är relativt liten, jordböjningarna är helt enkelt inte tillräckliga för att göra jorden instabil, precis som mullvadar inte gör det om de är spridda nog. Jordböjningar är ännu bättre än mol, eftersom de stänger sina hål för det mesta.

Även om det är korrekt att jord- och vattenbockningar bara kan manipulera material som redan finns, antar jag, på grund av att berget är så tätt, att en jordböjare kan extrahera sten från marken, vilket gör marken lite mindre tät som de gör det (lämnar små små hål i marken) och använder berget för vad de vill.