Anonim

6 djur som kan prata människa

För några år sedan såg jag ett avsnitt av en gammal anime. Denna anime var förmodligen från slutet av 90-talet eller början av 2000-talet. Det börjar med en tonåring på en båt som pratade med båtföraren och trodde att han skulle åka till en akadami på en ö. Men faktiskt är det bara något hus eller slott. (Jag kommer inte ihåg vilken.)

I det här huset var många tjejer i olika åldrar, yngre och äldre än pojken. Varje tjej har en annan typ av hobby (skulle jag säga) som magi (med kort och kvast) eller sport.

Det är allt jag vet.

1
  • Min engelska är inte så bra eftersom det är min andra slump och jag är självlärd, ledsen för mina misstag

Det låter som syster prinsessa. Det kom ut i början av 2000-talet och började med huvudpersonen Wataru på en båt som åkte till en ö med en stor herrgård. Herrgården hade Watarus tolv yngre systrar. En syster, Chikage, var en trollkarl som hade tarotkort och en kristallkula, och jag tror också en kvast, som du beskriver i frågan. En annan tjej, tror jag heter RinRin, var en sportmutter. Det fanns också en tjej som var en detektiv (Yotsuba), en tjej som var en fransk adelskvinna (Aria), en tjej som var trendig (Sakuya) och flera andra.

1
  • @ Niko144 Om detta svarar på din fråga kan du acceptera den genom att klicka på den gröna bocken under röstknapparna. Du och jag får båda anseende för det, och det berättar för andra användare att frågan besvaras.