Anonim

HERR DAMODARA LILA

Varför är vissa salvia-lägen onda och gör användaren våldsam som Jugos klan och Kabutos visman-läge? Och varför är Narutos salvia-läge "mindre mörkt"? Finns det olika typer av salvia-lägen? De använder alla naturlig energi så borde de inte vara desamma?

4
  • Ja, det finns olika typer av salvia-lägen. Jag tror att det finns en för olika djur.
  • men ... använder de inte alla naturlig energi? Varför då skillnaden ..?
  • De använder alla naturlig energi, ja. Jag tror att djuren de representerar är den enda skillnaden och de krafter de får. Kom ihåg nu, jag säger "jag tror" som i det är mina teorier, kan du säga ..
  • oh..men jag förstår fortfarande inte varför användning av naturlig energi förvandlar dig till olika varelser ... hur skulle det att använda samma sak förvandla dig till olika varelser beroende på var du lärde dig dem?

Ja, det finns olika typer av salvia-läge, beroende på kallelse. Men jag tror att du frågar om det finns som en ond visman. Tja ... för att uttrycka likhetsvillkor: Nej. Sage-läge är i princip motsatsen till när Naruto tappar kontrollen över sitt tailed odjur. Du måste ha perfekt kontroll, och om du inte är det blir du bokstavligen ett djur eller en sten, inte någon häftig demon. Nu betyder det inte att Sage-läget bara är reserverat för bra killar. Det beror verkligen på kallelsen. Om kallelsen du använder är ond och vill lära dig salvia av dina onda skäl, kan du i alla fall göra det. Som Kabuto .... och Orochimaru ....

1
  • Man kan argumentera för att Jugo går in i sage mode och det gör honom till en galen mördare. Han är något oförmögen att kontrollera sin naturliga förmåga att absorbera naturens energi, och vi vet alla tillräckligt med naturenergi som förvandlar människor.