Anonim

NATTENS SKIFT (ÖVERTID): få tillbaka Lana

Jag gör den här stora fanfiction-boken och jag behöver lite hjälp när det gäller militära led i Survey Corps. Här är min fråga:

  • Erwin är befälhavare
  • Levi är korporal
  • Hanji / Hange är majoren,

Vad är Mike? Jag har en OC som heter Daniella och hon är överstelöjtnant. Jag vill veta Mikes position så att Daniella och Mike inte kommer att ha samma ställning.

Med det formatet skulle han vara major Mike Zacharius. Och du kan använda dessa rank om du verkligen ville, men de är inte en korrekt översättning av den faktiska rankningsstrukturen inom Survey Corps.

I Survey Corps hittar du befälhavare Erwin Smith övervakade fyra trupper och varje trupp har en truppledare (du kan tänka dig detta som truppbefäl), en senior lagledare, flera lagledare och så vidare. Du hittar den grundläggande kommandokedjan inom varje grupp här.

Vi vet att de fyra truppledarna (sektion / truppbefäl) är:

  • Levi Ackerman, kapten för Survey Corps, Special Operations Squad Leader (Vol 6, Chapter 23, 4)
  • Mike Zacharius, truppledare för Survey Corps (Vol 5, kapitel 19, 32)
  • Zoe Hange, truppledare för Survey Corps (Vol 5, kapitel 19, 31)
  • Dita Ness, truppledare för Survey Corps (Vol 5, kapitel 22, 174)

Nu, som Survey Corps är utformat, har truppledarna alla motsvarande rang. Det vill säga Levi Ackerman, Mike Zacharius, Zoe Hange och Dita Ness är alla tekniskt underordnade eftersom ingen av dem är högre i rang än den andra. Jag tror att denna lika rankade struktur implementerades eftersom varje trupp tekniskt är sin egen division. Bevis på att Levi inte var nästa i raden framgår av kapitel 57 i mangan när:

Zoe väljs av befälhavare Erwin som hans ersättare vid döden.

Men det finns vissa inkonsekvenser. Mangan och den inbäddade versionen av anime är båda överens om att Mikes officiella titel är truppledare men i dubben har han kallats major Mike Zacharius. Jag tror att det var här sakerna gick vilse i översättning, för det finns inga lämpliga moderna motsvarigheter för truppledare eller sektionschef och så det är vad vi slutade med.

Om du vill använda en modernare rankningsstruktur och ändå behålla samma titlar från dubben kan du använda följande struktur där Korporal, även om det per definition är högre än major, är faktiskt motsvarande i majoritet. Då, och bara då, skulle du ha en något korrekt representation med en nuvarande militär rankningsstruktur (men inte säker på var du kommer från, men befälhavare och korporal existerar faktiskt inte i samma militära gren).

  • Befälhavare: Erwin Smith
  • Korporal / major (igen, lika hög): Levi Ackerman, Zoe Hange, Dita Ness, Mike Zacharius

Men om du bestämmer dig för att gå med rankningssystemet i mangan, går det något mer så här:

  1. Befälhavare: Erwin Smith
  2. Gruppledare: Kapten Levi Ackerman, Mike Zacharius, Zoe Hange, Dita Ness
  3. Ledande teamledare
  4. Lagledare
  5. Soldater, militär personal

Super grundläggande diagram bifogade om min beskrivning var förvirrande.