Anonim

KAN DU HÖRA MIG! Rimworld Säsong 3: Avsnitt 45

I avsnitt 8 av Nisemonogatari ser vi kort Araragi Karen ritade så här:

Detta såg mycket ut som någon anime (eller möjligen en karaktär från en anime eller manga) som jag sett under de senaste tio åren i Asien, så jag känner att den här ritningsstilen skulle antyda något. (Möjligen Dr. Slump? Jag är inte säker, eftersom jag inte tror att jag någonsin såg anime, och jag kunde lätt ha blandat det med något annat.)

Som sagt, detta ser också "generiskt" ut nog att det är möjligt att detta bara är en förändring i ritningsstil. Men så precis före den här bilden finns det en ritning av Karen som såg ut (för mig ändå: Jag har en känsla av att jag har fel om detta) en imitation av Chibi Maruko-chans titulära karaktär, så jag är inte säker:

Dessutom minns jag att jag såg något som såg väldigt ut som en parodi på Peko-chan i ett tidigare avsnitt, men tyvärr kommer jag inte ihåg vilken det var:

Är detta (den första bilden, menar jag) tänkt att vara en hänvisning till någon annan anime-serie, och i så fall vad hänvisar den till?

1
  • Den första bilden påminner mig om Mayumi Muroyamas stil, men jag är inte säker på att den hänvisar till hennes arbete ...

Många av slapstick-ögonblicken i Monogatari-serien avbildas på ett sätt som mycket liknar Doraemons konststil. Jag minns faktiskt vagt en scen där huvudpersonen i Monogatari-serien, Koyomi Araragi, klagar över alltför många Doraemon-referenser.

Hela Doraemon-serien är väldigt omfattande med en myriad av filmer och specialerbjudanden och för att inte tala om den andra säsongen som sporterar hela 1787 avsnitt.

1
  • 1 Jag har definitivt sett skott som påminner mycket om Doraemon--- det fanns ett exempel i ett av de tidiga segmenten av serien där en av Araragi-systrarna ritades som Suneo --- men jag är inte säker här om likheten är tillräckligt stark.

Jag är inte säker på om detta är 100% korrekt, men när jag såg det antog jag att det var en hänvisning till Dragonball och Akira Toriyamas tidiga konststil.

I synnerhet påminde det mig om Krillin som ofta dras utan näsa.

Jag kan inte hitta ett perfekt exempel på Google, men jag minns den här stilen ofta i originalserien. En punkt att notera är dock att linjerna runt ögonen inte går runt helt.

Jag har inte sett Dr. sjunka, men eftersom det är samma äkthet, är det vettigt att du också drog dessa paralleller.