Anonim

Goku-träning: Eftersom Strong inte är starkt nog

Jag har bara anime att fortsätta så det finns kanske en förklaring i mangan. Det verkar tydligt att Ichigo är starkare än Rukia var i avsnitt 1 vid den första striden med Renji. I själva verket verkar det som om Ichigo kan ha varit starkare så snart han blev en själsskördare, men baserat på Rukias reaktion på de starkare fienderna fram till den tiden (Menos Grande och Grand Fisher) verkar det som om hon tror att en enda shinigami kunde hoppas att vinna i fall där Ichigo gör det. Detta verkar innebära att Ichigo är starkare än Rukia någonsin var vid den tiden. Sedan kämpar Ichigo mot Renji och matchas åtminstone nära. Det är svårt att säga att vid den punkt där Ichigo får överhanden oavsett om han är starkare eller svagare än när han tidigare kämpade mot starkare fiender men det verkar som att Ichigo och Renji vid sitt första möte har ungefär samma styrka vilket är större än Rukias i början av serien.

Men i avsnitt 32 där Renji har sin flashback till sin tid i Rukon-distriktet och träna för att bli en shinigami verkar det tydligt att Rukia alltid var starkare än han var. Så hur förklarar vi denna avvikelse? Fick Renji betydligt starkare några månader Rukia var i de levande? Finns det någon särskild anledning till det? Eller underskattar jag hur stark Rukia var i början?

4
  • uppenbarligen träning, Rukia förlorade sin shinigami-kraft under en viss tid och Renji är vice kapten, han måste ha en viss kvalitet som gjorde honom till vice kapten, i en klass lärs alla elever samma men alla är inte första och Rukia är stark när man använder Kaidu
  • @mirroroftruth Men det verkar som om de flesta karaktärer har en relativt stabil nivå av styrka i vila, Renji hade några månader mellan att Rukia tappade sina krafter och hans kamp med Ichigo medan jag tror att de båda hade varit shinigami i flera decennier tidigare. Och om skillnaden i deras styrka bara hade varit några månaders träning (när de hade tränat eller fått erfarenhet i flera år) verkar det inte motivera att Rukia framställs som ett underbarn i skolan.
  • Ju mer du tittar på Bleach, desto mer inser du att den här serien helt saknar mening. När Ichigo går till Soul Society för att rädda Rukia måste han förlita sig på någon form av magisk artefakt för att flyga in och sedan flyga ut. Eftersom ingen kan flyga kan ingen följa honom. När Soul Society-bågen är klar blir flygningen en del av en Shinigamis natur, som om de "föddes" på det sättet. Och låt oss inte glömma alla karaktärer som kommer att förlora sina krafter, fortsätt sedan med att få en ny, ännu kraftfullare. Om du vill njuta av Bleach rekommenderar jag att du slutar använda din hjärna.
  • Det här är anime, tidsperiod är inte det viktigaste att vara kraftfull, känsla och tillstånd är, * det känsla direkt till min kokoro *

När Rukia gick in i de levendes värld, var hon tvungen att bo i en "Gigai" (tom kropp) för att kunna interagera med de levande. Den kroppen tillhandahölls av Kisuke Urahara. Dold inuti var Gigai en av hans uppfinningar (H gyoku), som genom att placeras i samma kropp som en Shinigami skulle förstöras, eller så planerade han. Efter att Rukia gav sin Shinigami-makt till Ichigo misslyckades hennes krafter att återvända, och H gyoku var det som blockerade Rikias krafter. Tillsammans med tornet som hon hölls i under sin väntan på avrättningen, lämnades hon utan makt. Strax efter att hon räddats stulits H gyoku och hennes makt började återgå långsamt.

I de senare episoderna, när hon har återhämtat sig, kan du tydligt se hennes styrka efter att hon har tillräckligt med kraft för att framkalla sin Zanpakut med sin överväldigande förmåga att frysa fiender.

Precis som Ichigo har blivit starkare från många slagsmål med Hollow och Shinigami, har Renji också gjort det från deras slagsmål och hans egen beslutsamhet att rädda Rukia från hennes avrättning och senare skydda henne från ytterligare skada. Dessutom förstärktes hans kraft avsevärt med att han behärskade sin Bankai samtidigt som Ichigo låste upp sin egen.

Dessutom har alla Shinigami sin makt begränsad / undertryckt när de besöker den mänskliga världen, annars skulle de allvarligt skada de levande.

Eftersom han hade de bästa poängen i akademin, var Renji i den avancerade klassen tillsammans med andra studenter, Kira och Hinamori bland dem. Rukia var i normalklassen eftersom hennes poäng var sämre.

Dessutom är scenen i anime med Rukia som gör en större ljusboll än Renji fyllmedel, och den visas inte i mangan. Dessutom skulle det inte nödvändigtvis indikera att Rukia var starkare, eftersom det helt enkelt kan betyda att Rukia var bättre på kido.

Renji har alltid varit starkare än Rukia i varje båge eftersom han har bankai och även i basform skulle Renji fortfarande ligga något före Rukia. Uppenbarligen skulle Renji vara starkare efter deras träning med nollgruppen, om alla alla får samma behandling, och Byakuya skulle vara starkare än Renji.

I SS-bågen var Byakuya starkare än Renji med bankai i bara sin bas / shikai-stat. även med shikai kunde Byakuya lätt ha besegrat Renjis bankai vid den tiden.

Under blodkrigets start var Byakuyas shikai också starkare än Renjis mycket. Renji kunde inte ens skada som nick medan Byakuya kunde.

Under fullbringningsbågen var Ichigos shikai starkare än Renjis bankai, sett från hans bedrägerier mot en mellanskikt SR-opie Ichigo dominerade medan han stannade i shikai men Renji kunde inte ens skada ett mellannivå som nick.

Om vi ​​säger att Rukia efter två års hopp var en topp- / toppnivåkapten och Renji en kapten på låg nivå på samma nivå som SS Byakuya / Bankai Ichigo så är kraftförstärkningen de alla får 1 nivå +.

Rukia skulle gå från Top Vice kapten till Top Tier Captain nivå på samma nivå som Gin Ichimaru / Shinji

Renji skulle gå från Low Captain-nivå till Low Elite / Senior Captain ungefär lika stark som Stark / ulquiorra R1, blekmedel har bekräftat att Vasto-herren är starkare än kapten vilken infact de är, det är därför kaptennivå och seniorkapten är olika

Byakuya skulle hoppa från Mid-high captain-nivå till Mid Senior-kapten-nivå som är ungefär samma nivå som Shunsui / Unohana

Ichigo i fullbringningsbågen bör vara på samma nivå som toppkapten så Shinji / Gin medan Kensei borde vara en mellankapten, Soi Fon en högkapten

Aizen skulle vara en högklassig seniorkapten medan Yamamoto skulle vara toppklass seniorkapten eller shinigami Begräns absolut gräns

Ichibei skulle vara en transcendent nivånivåfighter eftersom han i shikai var överlägsen Yamamoto av en jordskred med tanke på att han gav Yhwach ett bra slag med lätthet innan tomten kom in.

Renji verkar starkare i anime men så småningom i mangan när Rukia når sin bankai och blir kapten för den 13: e truppen får hon en enorm kraft och anses därför bli starkare än Renji. Hennes bankai var betydligt dödlig och stark

Du glömmer att Rukia har mer andenergi. Hon svimmade som barn på grund av Shinigamis andliga tryck. Renji kunde inte känna det ännu. Hogyoku var också långsamt att vända sin människa eller något och efter att hon blev låst bort utan tillgång till reiki. Som gjorde det så att hon inte skulle återhämta sig snabbt. Som hon annars skulle göra.