Anonim

Frågan

Varför Mai från Future Trunks-tidslinjen är yngre än vad hon borde ha varit?

Problemet

I den framtida Trunks-tidslinjen har Dragon Balls förstörts, under Android Saga borde Pilaf Gang inte kunna önska sig ungdom.

Hennes framträdande i den framtida tidslinjen verkar vara yngre än vad hon borde ha varit i den åldern. Hon verkar till och med vara yngre än vad hon var i Dragon Ball.

4
  • Möjlig kopia av Vilken är Mais faktiska ålder i Dragon Ball Super?
  • @AkiTanaka, jag ser inte hur de är relaterade. Min fråga är varför hon är ung i den nya Future Trunks-tidslinjen eftersom de behöver drakbollarna för att bli unga, vilket inte borde vara tillgängligt i den framtida tidslinjen.
  • Ah, jag förstår ... ser ut som att det här handlar om Future Mai, inte Mai ... Jag blev förvirrad av namnet från dupen. Dupe-omröstning återkallad ...
  • Kanske är det en av de olika tidslinjerna där pilaf-gänget önskade. Det fanns olika tidsringar. Förmodligen på en av dessa tidslinjer gjorde de önskan eller kanske hände något annat att de fick drakbollarna eller kanske något annat gjorde dem till barn igen.

Pilaf-gänget gjorde önskan strax innan Piccolo dödades av androiderna.

Toriyama drak boll manga och båda Dragon Ball Z och drake boll Super anime-anpassningar täckte inte den händelsen IIRC, men Toyotaro gjorde det i ett speciellt kapitel av sin manga (i Vol. 2). Enligt Dragon Ball Wiki:

I den framtida tidslinjen kämpar Future Android 17 och Future Android 18 med det framtida Dragon Team, och Future Goku är död - efter att ha dött av hjärtviruset. Future Bulma och Future Gohan flyger i ett kapselfartyg och märker att Dragon Balls har aktiverats. Framtiden Pilaf önskar att han själv och resten av hans gäng ska återgå till sin ungdom - som spädbarn, och Future Bulma anländer för sent för att hindra dem från att göra en önskan. Dragon Balls faller sedan ner som sten, eftersom Future Piccolo har dött. Framtida Gohan skriker i ångest över Future Piccolos död. Baby Future Trunks och baby Future Mai märker varandra när baby Future Pilaf planerar att fly.

Det antas att något liknande hände utanför skärmen i huvudtidslinjen.