Anonim

Varje hjälte som har besegrat en DRAGON-nivåhot / One Punch Man

Bortsett från Saitama, som andra hjältar besegrade monster på draknivå One Punch Man?

Det finns tre sådana oassisterade nederlag av två hjältar i mangan.

Flashy Flash besegrar Hellfire Flame och Gale Wind samtidigt i manga kapitel 96;

Child Emperor besegrar Phoenix Man i manga kapitel 99.

Om du räknar slagsmål som involverade flera hjältar, men ingen Saitama, besegrades Melzargard, en av Boros underjordiska med de kombinerade ansträngningarna från Bang, Metal Bat, Puri Puri Prisoner och Atomic Samurai.

Och hederliga omnämnanden från webcomic:

Gums och Fuhrer Ugly är båda en-shot av Bang i kapitel 72 (av webcomic, naturligtvis, inte manga). Detta inträffar under en stor kamp för flera personer när Monster Association och Garou-slagsmål rör sig till ytan. Andra hjältar var inblandade i denna kamp, ​​men med tanke på den förödande one-shot karaktären av borttagningarna, kan du fortfarande räkna dem som oassisterade dödar. Tandkött hade tidigare besegrat både Pig God och (i princip) Genos i en-mot-en-strid, och Fuhrer Ugly hade besegrat Sweet Mask. Även i webcomic och i huvudsak samma sekvens, krossar Tatsumaki utan ansträngning Gyoro-Gyoro. När hon sedan avslöjar Gyoro-Gyoros dolda sanna identitet besegras Tatsumaki i huvudsak av ett skickligt arrangerat smygattack av denna dolda identitet och andra monster. Så det är upp till dig att avgöra om detta var en solo-seger av Tatsumaki mot ett Dragon-klasshot eller inte. Den dolda identiteten besegras senare av Fubuki, men det är mycket mer tveksamt om det räknas som ohjälpt. De andra Dragon Class-monster besegras antingen genom kombinerade ansträngningar i en stor strid, eller av Saitama eller Garou, eller överlevs tekniskt, eller någon kombination därav.

3
  • Flashy Flash besegrade 2 monster på draknivå? Är han på en annan nivå för de flesta av S-klassens hjältar? Det skulle förklara varför han inte är rädd för Tatsumaki?
  • @Pablo Tja Flashy Flash verkar ganska arrogant i allmänhet, men han har åtminstone en meritlista för att säkerhetskopiera den. Tatsumaki skulle verkligen inte överväga henne på sin nivå, men hon är minst lika arrogant som Flashy Flash. Vi har inte sett alla slagsmål dessa karaktärer någonsin har haft, och ibland har de inget annat val än att slåss i grupper, kom ihåg. Det är bara situationen som presenterar sig. Web Comic är mitt i något som involverar Flashy Flash så vi kan se och lära oss mer om honom i detta avseende, annars.
  • @Pablo Monster Monster + Garou-bågen har ännu inte slutförts i mangan, så möjligen kommer det att förändras eller extra slagsmål i vad som finns kvar. Hellfire Flame och Gale Wind var inte riktigt på webcomic, och var inte Dragon-klasshot i den meningen att de till exempel var. Och jag tror att det finns åtminstone ett annat Dragon-klasshot i mangan som inte existerade i webbkomikan och kan bekämpas av en icke-Saitama-hjälte, men jag måste dubbelkolla.

Bang besegrade

Melzargard.

Child Emperor besegrade

Phoenix Man.

Annat än det besegrade Saitama

några av skurkarna här.

2
  • +1 för de nämnda men jag har sett att det finns mer. Åtminstone en till, förmodligen mer än en eftersom jag inte har läst mangan bara webbkomikaren
  • Bang arbetade tillsammans med flera andra hjältar på det.