Anonim

Indien och Kina - vad som hände och varför Tiktok & kinesiska appar förbjuds

Strax före enmånadsspelet i avsnitt 19 verkar alla fyra av de gudomliga generalerna ha fungerande trestjärniga uniformer. Efter timeskipet är dock bara Sanageyama's i funktionsdugligt skick - och det skiljer sig också när han evakuerar den sista av folket från sitt hemgräs i norra Kanto. De andra tre är klädda (tja, oklädda) i Nudist Beach finery.

Vad hände med trestjärniga uniformerna för de andra tre? Hur förlorades / förstördes de?

Den fjärde Kill la Kill-drama-CD: n (med den åttonde BD-volymen) berättar hur alla flyr från Honnouji Academy efter att Satsuki spränger platsen. Det är verkligen en fascinerande berättelse om discomilfery och nakenhet.

Kort sagt: de gudomliga generalerna delas upp i två grupper för att leda folket i Honnouji bort från TÄCKEN, som är på jakt efter. Sanageyama och Nonon leder en grupp bort med helikopter, medan Inumuta och Gamagoori leder den andra gruppen med lastbil. De planerar att träffas på Rinne-do Middle (dvs. där Satsuki och Gamagoori gick i gymnasiet).

Sanageyama och Nonons grupp fortsätter med helikopter - men när de närmar sig Rinne-do ser de att den redan har överskridits av en grupp COVERS. Nonon går vidare i sin Symphony Regalia (som kan flyga, kom ihåg) för att skicka omslaget. Inte länge upplever hennes uniform för mycket belastning, vilket resulterar i att dess nexustråd knäpps. Hon faller ut ur himlen, varefter Sanageyama aktiverar sitt svärd Regalia för att gå ut och rädda henne - men det händer att Iori och Soroi anländer precis i tid på en annan helikopter för att fånga henne. Iori sätter sedan in någon form av frysvapen för att skicka omslaget. De bestämmer sig för att möta lastbilskonvojen ASAP.

Efter att ha hört från Sanageyama att Rinne-do hade överskridits beslutar Inumuta och Gamagoori att avleda till Nudist Beach-basen i Osaka (under råd från Mikisugi, som har Ryuuko och Senketsu i släp och följer dem i sin DTR - ännu en rolig händelse ) och få helikoptergruppen att göra detsamma.

För att skydda sin konvoj kläcker Inumuta och Gamagoori en plan. Medan Inumuta utökar sin Probe Regalias aktiva kamouflagefunktion över hela konvojen för att dölja den från COVERS, väntar Gamagoori bakom med sin Shackle / Scourge Regalia för att förstöra de COVERS som eftersträvas, för att säkerställa att de inte kan förstöra bron som förbinder Honnouji med fastlandet och sjunka konvojen när den korsar. De lyckas båda; tyvärr, belastningen på deras uniformer är för stark, och båda deras nexus-trådar knäpps. Tsumugu händer förbi och plockar upp Gamagoori (som är i naken, efter att ha tappat sin uniform, och därmed självklart tjänar Tsumugus förtroende) på väg att ansluta sig till konvojen.

Därefter anländer båda grupperna framgångsrikt till Nudist Beach-basen i Osaka, och resten är historia. Sanageyamas uniform räddades från terminalskador i händerna på TÄCKEN genom Ioris tidiga ingripande; de andra tre hade inte så tur.


På lång sikt: du borde definitivt lyssna på drama-CD: n. Även om du inte kan japanska är det värt det, om bara för att höra mer om Gamagoori och Mikisugi skriker.