Anonim

r / HFY TFOS # 539 - Människor är konstiga: Nap Time, A Good Long Walk, Imaginary Lines, Fist Bump

En underling av Momonga, Narberal Gamma (alias "Nabe"), följer med honom när han börjar äventyr i avsnitt 5. Jag antar att han valde henne eftersom hon ser ut som mänsklig och därmed kan smälta in utan att behöva helkroppsskydd eller illusionsmagi, som Momonga gör, och som någon som Albedo eller Demiurge skulle göra.

Det är allt bra och bra, men Narberal tydligt är det inte egentligen mänsklig - hon uttrycker sin avsky för mänskligheten vid flera tillfällen, och det är ganska tydligt att detta inte är självförakt. Vad är hon?

2
  • Jag antar att du ber om en spoiler? Eftersom hennes art avslöjas senare i romanerna.
  • @ ton.yeung antar jag. Om hennes art avslöjas senare kan du lägga upp det som ett svar och hålla kvar spoilery saker bakom spoilerformatering.

Enligt Overlord Wiki, Narberal Gamma loppet är:

en doppleganger stridspiga

Narberal gamma är en dubbelgångare, hennes normala utseende är annorlunda än för en människa. Hon liknar Pandoras skådespelare. Konstigt mellan en människa och ett skelett, men ändå kan hon använda sin förmåga att ändra sin form och se ut som en normal människa.

En sekundär anledning som egentligen inte nämns i anime och mestadels bara en stödjande anledning efter det, men det antyds några gånger i ljusromanen. Hon är en stridshembiträde, de flesta gånger att Ainz lämnar Nazarick eller till och med den nya huvudstaden i trollkungariket klagar pigorna och säger att Ainz alltid ska ha en hembiträde, bla bla bla, i princip tror de att han behöver en hembiträde för att göra allt för honom för han är en högsta varelse och han borde inte behöva oroa sig för de små detaljerna.

Enligt Overlord Combat Maid Chibi Comedy Spinoff avsnitt 8 är hon en varulv, om du inte har tittat på serien, deras tre minuter vardera, så titta inte bara på den 8: e episoden, men i grund och botten namnger den alla de olika arterna av pigorna, men översättaren kan ha varit en fu ~ ~, Jag menar, han hade kanske en fruktansvärd humor och bestämde sig för att sätta artnamnen i slumpmässig ordning.

1
  • Jag tror att du har fel. Ordningen de heter är Undead (Ainz), Imp (Albedo), Dullahan (Yuri), Werewolf (Lupusregina), Doppelganger (Narberal) och så vidare. Observera om när pilarna visas ovanför de nämnda tävlingarna.