Anonim

SUPERMAN SOCKS

I FMA Wikia står det att Dante är avliden, men hur dog hon?

I en av episoderna av FMA 2003 Anime ser vi Dante fly i en hiss, men konfronteras med frosseri. Allt vi ser är att hon säger "Inte nu frosseri, jag ska mata dig senare", och då ser vi frosseri lunga på henne och henne klappa i händerna, men det är det.

Jag antar att hon dog av att ha ätits, men det låter osannolikt att hon efter 400 år skulle bli misshandlad av någon så dum som Gluttony. Så hur dog hon? Inte så säker på den här.

1
  • Vem fortsätter att nedrösta mina frågor. : / Verkligen sorgliga killar som gör det på alla mina frågor. Jag gick för att kolla tillbaka och jag hittade det på dem alla.

Det är inte helt klart, eftersom Dante håller på att använda Alchemy on Gluttony i hissen.

I filmen Erövraren av Shamballa, Al och Wrath möter ett monster med Uroboros Tatoo i den underjordiska staden och Wrath säger att det är frosseri. Vi kan bara anta att Gluttony förtärde Dante precis efter att hon lyckades göra något mot Gluttony som fick honom att mutera.

När det gäller din slutliga kommentar hade hon lite tid kvar när hon klagade på hur stenen hon hade handlade om slut. Det betyder att hon inte bara skulle kunna hoppa över kroppar längre, men hennes ruttnande själ förstörde också nya kroppar mycket snabbare. Även om hon inte ätits av frosseri, utan någon Homunculi som tjänar henne, stenen nästan utan kraft och inte kan manipulera staten för att skapa nya Homunculi för henne, skulle Dantes existens ha slutat inte långt efter. Det är dock min spekulation.