Anonim

TikTok Dance Tutorials / Tik Tok Compilation

I början av Code Geass Japan har just erövrats av Britannia och döpt om till område 11. Efter prins Clovis död presenteras vi för prinsessan Cornelia och lär sig att hennes riddare just hade skapat ett annat område för imperiet (jag kommer inte ihåg numret) innan lämnar för att ta Clovis plats i område 11.

Jag undrar vad vart och ett av områdena är (dvs. Område 11 är Japan), om de erövrades i den ordning de är numrerade och om de alla också erövrades medan Charles Zi Britannia var kejsare.

1
  • OBS: den sista biten om Charles frågar jag för att Bartley senare säger att han tror att anledningen till de flesta krig var att säkra Geass-relaterade ruiner som de som hittades på Kamine Island och är nyfiken på vilka områden Charles har erövrat som eventuellt har Geass-ruiner.

Ett område är en nation eller grupp av nationer som har erövrats av Britannia och gjort till en koloni. Varje område betecknas med ett nummer och dess folk hänvisas till med det numret.

...

Områden är numrerade i ordning efter erövring, men endast en handfull nämns med namn

  1. USA - Omstridd (med tanke på tidslinjen existerar inte USA i denna värld) Dessutom nämner britten flera "hemlandet" och antyder att det finns en del av deras imperium som inte är ett område. Eftersom de ursprungliga kolonierna som brittiska adelsmän flydde till efter att ha förlorat Storbritannien var i Nordamerika, vore det vettigt att åtminstone en del av Förenta staterna såväl som möjligen en del av Kanada skulle vara "hemlandet".
  2. Kanada och Queen Elizabeth Islands
  3. Mexiko
  4. Grönland
  5. Island
  6. Sydamerika
  7. Hawaii och Midway Atoll
  8. Falklandsöarna
  9. Nya Zeeland
  10. Indokina - Omstridd (Indokina visas som ett territorium för den kinesiska federationen)
  11. Japan
  12. Filippinerna
  13. Kambodja - Omstridd (Medan Britannia verkar ha förbindelser med Kambodja kallades det aldrig ett område) Dessutom anses Kambodja vara en del av Indokina.
  14. Papua Nya Guinea
  15. Södra Stillahavsöarna
  16. Koreanska halvön - omstridd (visas som ett territorium för den kinesiska federationen)
  17. Indonesien - Omstridd (visas som ett territorium för den kinesiska federationen, särskilt med en del av upproret)
  18. Mellanösternförbundet
  19. Okänd
  20. Okänd
  21. Okänd
  22. Okänd
  23. Okänd
  24. Spanien

Källa

2
  • Vet du vilket område som var det första som erövrades medan Charles var på tronen med tanke på att de är numrerade efter erövring?
  • @ Memor-X Jag tittade på anime igen och det nämns inte om din fråga. Detta är bara min spekulation men Charles var barndomsvän med VV och deras prioriterade uppdrag var att hitta tankehissarna runt om i världen prntscr.com/8af99s. Så först hittade de en i New York medan de var unga. 1998 gick de över kejsaren av Britannia med hjälp av Geass och började söka i hissarna genom att erövra Kanada.