Anonim

SÖNDAGSBREV

Kabuto hade Orochimarus DNA och ett offer, så varför använde han inte Edo Tensei? Eller kunde han inte ha använt Anko, som Sasuke gjorde?

Eftersom Orochimaru aldrig var död. Han var bara förseglad. Tja, kanske är "förseglad" inte rätt term. Varje förbannelsemärke innehåller någon del av Orochimarus chakra. Och Sasuke vred den förbannade sigill på Anko med köttet från Kabuto för att få honom tillbaka -

Detta är från kapitel 593.

PS: Nästan samma sak hände när Sasuke kämpade mot Itachi.

6
  • Vi vet inte om Edo Tensei skulle fungera på de levande. Och finns det en anledning till att Kabuto använder den här processen för att få tillbaka sin herre?
  • Hela poängen med Edo Tensei är att återföra de döda. Det är en reinkarnationsjutsu. Och jag fick inte den andra frågan.
  • Vi vet faktiskt att Edo Tensei inte fungerar på de levande. Edo Tensei kräver själarna hos den du reinkarnerar, varför människors själar förseglade i dödsguden inte kan återupplivas. Således tar vi det extra steget för att anta att du inte annars kan leva varelser från Edo Tensei eller andra Edo Tensei-människor, detta skulle redan ha gjorts mot Madara och Tobi.
  • 2 @Bibhas Ledsen. Jag menade varför tog inte Kabuto tillbaka Orochimaru på samma sätt som Sasuke gjorde?
  • 1 @TAAPSogeking Inget har nämnts i mangan. Du kan gissa. Kanske räknade Kabuto inte ut som Sasuke gjorde att Orochimaru kunde återupplivas. Eller kanske ville Kabuto inte. Eller kanske visste kabuto inte exakt hur man skulle göra det.

Kabuto hade Anko av en anledning. Han visste att Orochimaru var inuti henne och han ville absorbera sitt återstående chakra i sig själv. Det är därför han ledde Anko till kyrkogården för att bakhåll.