Anonim

Martina Hirschmeier: LONDON (SchlaumeierTV.de)

Båda dessa organisationer verkar fortsätta att komma upp i Railgun / Index, men det förklaras aldrig vad skillnaden är. Båda verkar vara någon form av polisstyrka. Först trodde jag att Judgment var "studenterna", medan Anti-skill var alla andra, men hur Judgment används som något slags swat-team när handlingen kräver det gör att det verkar konstigt.

Dom är en term som används för att hänvisa till Academy Citys studentbaserade disciplinkommitté. De består av elever av varierande klassnivåer och makt, och tillsammans med Anti-Skill har de i uppdrag att upprätthålla fred och ordning inom skolsystemet. Domar kan kännas igen av armbanden som de bär över sina högra ärmar, som är gröna med vita ränder och som har en sköldsymbol.

Anti-skicklighet är termen som används för att hänvisa till Academy Citys polis och säkerhetsstyrkor. Till skillnad från dom är medlemmar i Anti-Skill vanliga vuxna som arbetar i staden. Man är i huvudsak volontär när de går med i Anti-Skill och får därför inte betalt för att göra Anti-Skill-arbete; staden kompenserar emellertid för Anti-Skill medlemmars hjälp i experimentet genom att ge dem olika gåvor och privilegier

Det tilldelas ofta situationer som medlemmar i Judgment inte kan eller inte får hantera, såsom att engagera terrorister, hantera gisselsituationer eller stabilisera farliga områden. Dom tilldelas ofta för att hjälpa Anti-Skill i dessa fall genom att evakuera civila eller hantera folkmassakontroll samt att hantera oseriösa espers som missbrukar sina befogenheter. Det visas också för att hjälpa dom med magert arbete som att styra trafik, hjälpa förlorade människor och genomdriva utegångsförbud, och kan också hyras för evenemang. Anti-Skill medlemmar har också till uppgift att utbilda domsrekryter.

Dessutom är det också deras plikt att hålla vakt om dom och vice versa. Det är ett kontroll- och balanssystem som ska förhindra intern korruption i de två organisationerna

Källa: http://toarumajutsunoindex.wikia.com

5
  • "Anti-skicklighet är en term som används för att hänvisa till Academy Citys studentbaserade disciplinkommitté", har du kopierat och klistrat in fel? Anti-skicklighet är polisen.
  • det skulle vara korrekt .. måste få ett nytt tangentbord .. och korrekturläsning
  • 1 Det här svaret verkar bra och jag tycker att det här är vad det ska vara, men det är lite irriterande eftersom showen inte verkar följa dessa roller. Vi ser saker som domkrafter som går in i en byggnad som riktas av den seriella bombplanen, vilket borde vara anti-skicklighetsuppgifter. I grund och botten låter showen karaktärer bedöma på ett sätt som strider mot vad du beskriver, dvs interagera med mycket farligare situationer än vad som borde vara lämpligt även i närvaro av anti-skicklighet.
  • Är också domen lärare / ledare / mentor karaktär en vuxen (eventuellt en lärare) eller bara en gymnasieelever.
  • @Lawton Från vad jag har sett dom har olika roller, så en "ledare" skulle vara senior domare medlem. Läraren / mentorn skulle vara en anti-skicklighet. När det gäller att följa reglerna är de båda fredsbevarande styrkor, så det skulle vara ett första svar. Jag kommer inte ihåg om det finns några vuxna espers, men vissa typer av brott kan bara hanteras av espers, åtminstone i en undertryckande och fördjupad roll.