Anonim

I det sista kapitlet i Volym 9 i Yuru Yuri-mangan kände Sakurako sig sömnig i studentrådsrummet. Vid den tiden gick Himawari in och bad om ursäkt för att han var sen. Men Sakurako, som var i ett drömmande sinne, såg Himawaris ansikte som Akaris och ropade ut .

Som jag förstår det kallar hon antingen Akari förrådare eller säger "Akaris förrådare", men ingen av dessa tolkningar ger mig någon mening. Vad är den verkliga innebörden av dessa ord? Varför sa Sakurako det? Jag vet att den här mangan inte är tänkt att vara svår att förstå men jag kan bara inte få huvudet runt det. Så snälla förklara det för mig om du vet svaret. Jag skulle verkligen uppskatta din hjälp !!

p.s. Detta är den enda platsen i detta kapitel där Akari nämns. Så jag antar att svaret kan ligga i tidigare kapitel? Men jag har inte tillgång till alla volymer från 1 till 9.

Svaret på detta är faktiskt roligt: ​​Eftersom Akari och Sakurako båda är plattkista, och i anime identifierar flickor (särskilt plattkista) ibland andra flickor som antingen vänner eller fiender beroende på deras bröststorlek. I den här situationen tycker Sakurako att Akari är en vän. När hon misstar Himawari för Akari, tror hon att Akari växte stora bröst och lämnade henne ensam som plattkista, och hon ropar "Du förrädare!"

Om du inte tror mig (det är lite svårt att tro) titta på en haremanime. Exempelvis händer samma situation i Negima.

7
  • Ja, det här är helt vettigt. Tack för ditt snabba och informativa svar. Jag skulle verkligen kolla Negima.
  • Jag tror att Sakurako och Akari är vänner utöver att båda är platta. Jag minns att de är i samma klass och de tillbringar tid tillsammans när Yui och Kyoko inte är där. men en annan indikator för detta svarets giltighet är att Akari i bilden i frågan har fått större bröst som jiggling ungefär som när Sakurako slog Himawaris i PE en gång (i anime) och Sakurako är känd för att visa ogillande för Himawaris stora bröst
  • @ Memor-X Ja, jag håller helt med dig, och jag tror också att Sakurako har hög respekt för Akari. Det är därför hon känner sig så chockad när Akari "förråder" henne.
  • lärt mig något idag
  • till user23823, inga problem.