Anonim

香港 寬頻 男 神 師傅 話 你 知 , 屋企 嘅 收費 電視 寬頻 上網 係 唔 駛 用 埋 同一 間 㗎!

I avsnitt 1 och 2 visas att en del av Tokyo är avstängd. I avsnitt 2, efter att Oubu slog Entei i luften, får vi vad jag antar vara en flygvy över regionen (omsluten av en cirkulär vägg):

I avsnitt 1 ser vi Kinoa och Shizuru slå upp två personer som verkar bevaka en ingång till regionen. Tecknet i rött längst upp i tornet i topp-mitten är , vilket betyder ungefär "tätning" (som i "isolera").

Strax efter det meddelar en man Reoko att "En Bubuki-användare har brutit igenom porten". Efter att ha hört detta stiger Reoko upp och lämnar minnesceremonin hon är vid.

Vad finns egentligen i det förseglade området? Jag är ganska säker på att "Buranki-fängelset" (dvs. platsen där Oubus skelett förvaras) finns där, men regionen verkar mycket större än den behöver för att bara passa "fängelset". Som du kommer att notera om du tittar noga på flygvyn ovan, är gatorna i regionen utformade på ett mycket "honungskaka" -liknande sätt, medan gatorna utanför regionen är gitterade, ungefär som Tokyo i verkligheten. Vad är det med det?