Anonim

🏆 NY SKRIPT🔥 BLOX FRUKTERU GRATIS 🏆 AUTOGÅRD ♦ GUDLÄGE 🏆🔥 ARBETE🔥

Om någon till exempel hade en "trä" djävulens frukt, skulle hans kropp vara helt gjord av trä. Skulle det då vara möjligt att simma på vattnet, eftersom naturligt trä "simmar" eller åtminstone flyter i vattnet?

Eller eliminerar havet hans vedkraft och ger honom sin normala kropp tillbaka så att han skulle drunkna?

4
  • Kommer rök (rökare DF-kraft) att drunkna? alla DF-användare tappar oavsett sin kraft om de kastas i havet
  • @HachikujiMayoi ja, men rökare kan naturligtvis växla mellan rök och normal kropp, vad händer om han skulle vara som luffig och inte kan ändra sin kropp.
  • @HachikujiMayoi De tappar verkligen sin kraft, men vissa paramecia behåller dock sitt kroppselement, liknar hur luffigt fortfarande är gummi även efter att ha hoppat i havet.
  • tillsatt vatten i titeln för att vara specifik eftersom det finns djävulens frukt som låter dig simma, om det inte är vad du vill fråga kan du återvända.

Nej, det finns inga djävulens frukter som tillåter en användare att simma i vatten. Varje Devil Fruit-användare har samma grundläggande svaghet.

Eftersom trä är lättare än vatten kan han dock kunna flyta på vattnet.När du flyter på vattnet är du nedsänkt för över 50%, vilket skulle resultera i energidränering för fruktanvändare och göra att användaren inte kan röra sig och även om han kan behärska lite energi för att röra armar eller ben, om han vill röra sig genom vattnet måste han sätta dem i vattnet, sänka sig mer och förlora ännu mer energi. Så min gissning skulle vara att användaren inte skulle drunkna och kunna röra sig orörligt runt havet. Han måste dock gå i vattnet och lägga ansiktet uppåt, annars skulle han inte kunna andas och fortfarande drunkna ändå (men inte sjunka). Så jag antar att om en sådan användare faller i vattnet och skulle dyka upp med huvudet först tillräckligt snabbt innan han passerade, skulle han kanske kunna överleva, men förmodligen inte länge.

3
  • 1 ja, jag hade samma tankar, thx för din bekräftelse
  • 3 Jag vill tillägga att det mest deffinant finns en djävulens frukt som låter dig simma. Senor Pink har Sui Sui no Mi, det låter honom bara inte simma i vatten. onepiece.wikia.com/wiki/Sui_Sui_no_Mi
  • @ChenOrihara Ja, det är sant, jag lägger till "vatten" till mitt svar.