Anonim

Precis i senaste avsnittet av ett stycke (avsnitt 736). Det fanns en scen som visar att Kidd / Hawkins / Apoo allians planerar att ta ner Shanks.

Så min fråga är, varför Shanks? Jag menar att det måste finnas någon form av anledning bakom detta. Varför valde de inte någon annan. Vad är huvudorsaken bakom detta?

Obs: Jag följer Anime snarare än Manga

0

Krediter för bilden går till Saji D Ahsan

1
  • Det finns en spekulation där Kid och Shanks är relaterade (kanske far) så anledningen kan vara om deras förflutna. Det finns ingen information om detta i varken manga eller anime.

Anledningen till att de riktar sig mot honom har inte avslöjats ännu, så endast antaganden kan göras hittills. Mitt är att de inte har någon specifik anledning att göra det i universum, eftersom alla kejsare verkar vara ungefär lika i styrka (eller om de inte är det finns det inget ännu som rimligen kan visa oss vem som är starkare och vem är svagare) och deras mål råkar bara vara den enda kejsaren som inte är motsatt mot Luffy.

Som vi kan se Blackbeard som dödade WhiteBeard och till och med fick sin Devil Fruit, Kaido som är en känd pirat som har en Devil-Fruit Army och Big Mom som har en stor armé och Island under hans namn. Med tanke på Kid Alliance-styrkan är det omöjligt för dem att ta ner dessa kejsare till skillnad från Shanks som inte är en Devil Fruit-användare (för närvarande) skulle troligen vara deras mål.