Anonim

Wartune Official Trailer - Gratis Epic MMORPG från R2Games.com

Jag har sett bitar av bitar av Nana filmer innan, och jag tänker titta på dem igen för nostalgi sparken. Jag är medveten om att det också finns en anime-anpassning av mangan, som jag antar inte täcker hela mangan. (Anime kördes 2006 och mangan publicerades senast 2009.)

Jag har rekommenderats anime tidigare (om än av en vän som hade något annorlunda smak i den här typen av saker), så till slut kommer jag sluta vilja titta på anime eller läsa manga efter att ha sett filmen: hur mycket av mangan täcker live-actionfilmerna? Finns det några större förändringar i plot eller karaktärer som jag borde vara medveten om?

1
  • Förresten är jag inte 100% säker på om det här är ämnet, men jag har sett liknande frågor om Attack på Titan och några andra serier, så jag antar att det är det.

Live-action går upp till avsnitt 19 i anime-serien, som i sin tur är kortare än mangan (går bara upp till den 12: e volymen av 21).

Det finns en hel del plot och förhållandeförändringar som händer i framtida kapitel, snarare än att förstöra dem här bör du läsa för att ta reda på: D

Tyvärr har mangan inte någon slutsats ännu, eftersom den hölls i paus i juni 2009 när Yazawa blev sjuk. Så var bara medveten om att det finns många lösa ändar i nuvarande sista kapitlen