Anonim

Cathay Pacific - Move Beyond

Så det är känt att Akira Toriyama inte skriver Dragon Ball Heroes direkt eller indirekt (som han gjorde med Dragon Ball Super), så om det inte är Akira Toriyama som gör det, vem är eller är personerna bakom det? är det någon som arbetat i Dragon Ball-filmer eller anime (Dragon Ball GT eller vad som helst) tidigare, eller är / är de helt nya författare?

Enligt Wikipedia är författaren för avsnitt 1-5 av Dragon Ball Heroes Atsuhiro Tomioka. Författaren för avsnitt 6 är tydligen fortfarande TBA. Jag kan dock inte hitta vilken källa de citerar för denna information.

Han har tidigare varit inblandad i Dragon Ball Super, efter att ha skrivit manuset för 22 avsnitt, enligt Anime News Network.

Enda informationen jag kunde gräva upp är att Tadayoshi Yamamuro är listad som "Director" på MyAnimeList. Det verkar som om han har haft en stor bidragande roll till Heroes eftersom han också är listad som "Character Design", "Storyboard" och "Chief Animation Director" för serien också.

berättelsen är skriven av skaparna av arkadspelet men oda har input det är huvudsakligen skrivet av fansen men orsaken är att huvudsyfte är fan-service om en idé uttrycks tillräckligt högt kommer det sannolikt att gå in i anime

1
  • 1 Kan du ge mer konkreta bevis som t.ex. källor / referenser för detta svar? Särskilt fanservicedelen, som var / hur samlade de idén från fansen? Från och med nu ser detta mer ut som en spekulation / teori, inte ett faktum.