Anonim

Roligaste 😻 katter och 🐶 hundar - fantastiska roliga husdjur djur video

Avsnitt 101 av Naruto är ett skämtepisod; den ligger mellan stora intrångshändelser och kretsar kring att försöka lista ut vad som ligger under Kakashis mask. Det bygger också på en omake, som ofta är tänkt att vara rolig.

Är det vanligt att hela avsnitt tillägnas bara ett skämt, eller att de baseras på omake? Även om omake är relativt billigt att göra, är episoder dyra, så det verkar som att detta inte skulle vara särskilt vanligt. Alternativt kan det vara ett användbart sätt att fylla i utrymme i fyllmedel i lång anime, varav många jag inte har sett. Så är detta en vanlig praxis?

1
  • Avsnitt 469 av Naruto: Shippuden var mestadels baser på omake Fu no Sho.

Det beror på serien.

För serier som har en guidad plot och som har en specifik riktning de går in i, gillar Bleka eller Naruto, med en komisk episod som visas en gång i taget fungerar som fyllmedel, och något lättsamt för publiken att njuta av. Till exempel var icke-plotrelaterade episoder av Bleach som involverade Don Kanon'ji ofta skämtepisoder med avsikt, och Bleach gjorde till och med ett Arabian Nights-avsnitt mitt i den stora Hueco Mundo-plotlinjen.

(Jag skulle dock argumentera för att Kakashis sanna ansikte blev ett uppsteget meme inom Naruto-franchisen på grund av den genomgripande nyfikenheten som Naruto och Sakura har när de besöker honom på sjukhuset och kommer detta nära att faktiskt se det.)

Mindre guidade shower som Hayate the Combat Butler har skämtepisoder inbäddade och körs vid sidan av faktiska avsnitt så att det blir svårt att filtrera bort bruset från signalen.Men eftersom det är en gag-anime, och det inte blir någonsin allvarligt (i animation), är detta inte bara par för kursen, utan att förvänta sig.

Jag skulle säga att det inte är det allmänning, men det beror till stor del på vilken demografisk showen försöker slå och hur de skildrar sig själva - antingen som en berättelse, plot och upplösningsstil eller som en gag-show.

4
  • Jag är inte säker på om det är något det finns information om / du känner till, men hur är det med avsnitt specifikt baserade på omake, som Naruto ep 101?
  • @kuwaly: Jag tvivlar på att det är viktigt. Om producenterna vill injicera ett humoristiskt avsnitt i serien gör de det, omake eller ingen omake.
  • Jag inser det, men en del av min ursprungliga fråga är om det är vanligt att ha episoder baserade på omake.
  • Jag skulle göra en anteckning om att ju yngre målgruppen är desto mer sannolikt kommer fillerepisoder att vara i serien.

Skämtepisoder eller Fillers är ganska vanliga i anime som har många avsnitt som Naruto, Bleach, One Piece etc. Vanligtvis läggs fyllmedlen efter en lång kamp eller något väsentligt episkt som har hänt under ett antal episoder. Det finns få eller inga fyllare i anime med mindre antal avsnitt (20-24 ep per säsong). Jag rekommenderar att ta reda på alla fyllmedel ep och hoppa över dem för att komma till mannen tomten. Jag tror att du tittar på Naruto så här är fyllnadslistan

http://www.animefillerlist.com/shows/naruto

http://www.animefillerlist.com/shows/naruto-shippuden

5
  • Jag vet att fyllmedel är vanliga, men många fillerepisoder är bara vanliga avsnitt eller en del av en fillerbåge, inte hela skämt byggda kring skämt. Det senare är vad jag frågade om, inte fillerepisoder i allmänhet.
  • 'Vi hitta färre "vem är" vi "Är du ansluten till webbplatsen?
  • Nej jag är inte ansluten till någon webbplats. Jag använder den bara för att hitta påfyllnadsepisoderna. Att ändra mitt svar tar bort "Vi" om det var vilseledande.
  • Den här bara hälften svarar verkligen på frågan. Vad som poseras är om detta är allmänning, inte om det finns ett sätt att hoppa förbi dem.
  • Jag har inte sett all anime som finns där men i alla anime med många avsnitt inklusive Naruto, One Piece, Bleach, Fairy Tail etc var det vanligt.