Anonim

Streetcars och Metro Vancouver: Urban Planning History Explained

När Ash var tio (och jag tror att han på något sätt fortfarande är 10?) Lämnade han sitt hem i Pallet Town för att börja sin resa. När han lämnar hemmet träffar vi hans mamma, Delia Ketchum, som vi ser på olika punkter i anime efter att Ash lämnar. Men Ashs far nämns sällan och vi träffar honom aldrig. Ash har sagt att hans pappa också började sin resa som Pokemon-tränare från en ung ålder, men det handlar om det.

Vet någon något om Ashs pappa?

1
  • Jag tyckte att det var MYCKET roligt ... Lmao. myanimelist.net/featured/1522/…

Nej, det gör vi inte.

Enligt Wikia,

Från mycket mindre delar av dialogen kan man anta att hans far började på en resa från Pallet Town ungefär som Ash. Aldrig formellt introducerad, hans fars identitet har alltid varit under hög spekulation. Dessa spekulerade karaktärer har dock inte uppnått några hårda bevis för att de faktiskt är relaterade till Ash på något sätt. Dessutom konstaterade konstnären under en intervju med en storyboardartist för Anime-serien att Ashs far är en man som är på sin egen Pokémon-resa som en tränare.

Trivia,

I The Spell of the Unowns kommentar meddelade producenterna att mer om honom kommer att avslöjas under säsong 5, vilket så småningom visade sig vara osant.

3
  • Har det någonsin nämnts föräldrar till någon av de viktigaste pokemon-karaktärerna i anime-serien? Och med main menar jag specifikt människor som reser tillsammans med aska under en säsong eller mer. Jag har aldrig hört talas om det men samtidigt tror jag inte att jag har lagt så mycket uppmärksamhet. @Hemlig.
  • 2 @KazRodgers Utan att kontrollera wikia verkar jag tro att Brocks pappa lämnade familjen och lämnade brock för att ta hand om sina syskon, Dawns mamma visade jag är säker. Jag kommer inte ihåg några andra följeslagares föräldrar.
  • 1 Ok nu ska jag bara anta att föräldrar sker slumpmässigt. De är faktiskt den sällsynta pokemon. Så sällsynt att vi inte har insett det kollektivt än.

I animeens andra ep, när ask anländer till Veridian City, berättar Ashs mamma att hans far tog fyra dagar att komma dit medan Ash kom dit på en dag.

Och hittade detta på MAL:

Identiteten på sin far har varit okänd. En hänvisning till honom finns i anime. Under ett telefonsamtal mellan Ash och hans mamma i det andra avsnittet, [...] En rad från pjäsen, Pokémon Live !, föreslår att Delia vid ett tillfälle hade ett förhållande med ledaren för Team Rocket, Giovanni när hon var tonåring, men i anime har inga bevis för att Giovanni var Ashs far visat för närvarande.

https://myanimelist.net/character/2473/Satoshi

Bara att lägga till ovanstående.