Anonim

Varför D Double E är GETEN (omladdningar, uppsättningar etc.)

Så för några dagar sedan var jag som vanligt på slumpmässiga webbplatser och av någon anledning hamnade jag i Naruto Wikia på Bijuu-sidan. Jag skannade igenom sidan och läste inte riktigt något där när jag rullade nedåt. Jag hamnade på trivia-delen av sidan, som fick mig att börja läsa. En särskild del fick min uppmärksamhet, som sa:

Medan de flesta av svansdjuren har konventionella svansar skiljer sig Chōmei och Gyūki; Chōmei har en vanlig svans och sex vingar som utgör sina sju svansar, medan Gyūki har åtta bläckfiskben som fungerar som svansar.

Så vi vet att Chōmei har en svans och sex vingar och Gyūki har åtta bläckfiskben som jag antar räknas som svansar av någon anledning. Så om Chōmei och Gyūki egentligen inte har alla 7 eller 8 konventionella svansar (som i inte alla egentligen är svansar) varför kallar de dem "Tailed Beasts"? Eller förvirrar människor bara vingarna och bläckfiskens lemmar för svansar? Eller räknar människor bara normalt de andra som har alla svansar och misstänker sedan vingarna och bläckfiskens lemmar för svansar?

1
  • Kanske är det inte vad du frågar, men "Tailed Beasts" är en bokstavlig översättning av "Bijuu".

Som du kan se på båda dessa bilder kommer svansarna från djurens nedre rygg, där svansen normalt skulle ha sitt ursprung.

För Gyūki bör lemmarna vara på framsidan eller under kroppen för att betraktas som lemmar.

För Chōmei måste vingarna vara högre upp, upp från centroid, annars skulle huvudet ligga under resten av kroppen när du använder vingarna.

Länkar till originalbilderna: Gyūki Chōmei

Hela "tailed beast" -saken härrör faktiskt från japansk mitologi. Kishimoto är parallell med vissa myter, men han är ganska lös på det. Här förklarar det här svaret mycket om de svansade djuren.