Anonim

Return Of By The Numbers # 114

Från wikia:

 Canon Non-Canon SBS Paramecia - 49* 15 2 Zoan - 17 3 0 Logia - 11 3 0 Unspecified - 0 1 1 Total Devil Fruits - 77* 22 3 

Det är uppenbart att Paramecia-användare överträffar både Zoan- och Logia-användare. Finns det någon specifik anledning till det?

Jag tror att fler Zoan-användare menar fler djur, så det kommer att ha mindre kreativitet (för attacker) jämfört med andra Devil Fruits. Så det kan vara en anledning för färre Zoan-användare hittills.

Men hur är det med Logia? De flesta Logia-användare är stora.

2
  • 101 Devil Fruit-användare (inklusive namnlösa) verkade bara lite, men det verkar som om Oda bara sakta introducerade dem, men efter att ha kommit in i Grandline introduceras fler i snabbare takt. Han introducerade två frukter i '97, 1 i '98, 4 i '99, 13 i '00, 0 i '01, 5 i '02, 1 i '03, 3 i '04, 1 i '05, 6 i '06, 6 i '07, 12 i '08, 17 i '09, 2 i '10, 1 i '11, 9 i '12, 12 i '13, 5 i '14 och 1 i '15.
  • Svaret beror på att Oda valde att vara så. Han kunde få Zoan att vara mycket vanligare (det finns en hel del mer än 49 djur i världen) men valde att detta skulle vara så som världen fungerar. Om varför han valde det ... det är därför det här är en kommentar.

Jag tycker att svaret är ganska enkelt. Logia Devil Fruits ger dig makten att bli ett element, Zoan-frukter ger dig makten att bli ett djur, Paramecia-frukter är de som gör att du kan göra något annat.

Tänk dig om du delade in alla bilar du såg i Volvos, Peugeots och andra. Du förväntar dig mycket mer av den tredje kategorin eftersom definitionen är bredare. Så av alla djävulens frukter som finns skulle du förvänta dig mer att vara Paramecia än andra.

Jag tycker att Logia borde rapporteras ännu mer än de är, eftersom de sägs vara de sällsynta och mest kraftfulla av de tre typerna av frukt, men vid Whitebeard-kriget visades många av de mäktigaste männen i världen, så de frukter vi har sett är snedställda mot de mer kraftfulla.

4
  • 1 Vänta bara tills Kaido dyker upp och Zoan kommer att skjuta i höjden!
  • @PeterRaeves Men kaido använder konstgjord djävulens frukt. Så kommer det att räknas?
  • @userXtreme Du skulle ha fyra kategorier, nämligen Volvos, Peugots, Landwinds och andra eller något, men beroende på hur många Oda introducerar kan du behöva ändra ditt svar om han introducerar tusentals lol.
  • Men om du tittar på Zoan wikia-sidan kommer de bara att sätta konstgjorda djur med vanliga djur, eftersom Momonosuke-ansiktet sätts ihop med de andra djurparkerna

Förutom Qiris svar, här är SBS där Oda i princip nämnde samma Qiri gjorde.

Läsare: Oda-sensei, jag var nyfiken; är Foxy Silver Fox's Noro Noro no Mi en Logia-typ, Paramecia-typ eller Zoan-typ? Jag är alltför orolig för ditt svar att använda badrummet, så skynda dig.

Oda: Det är en Paramecia (övermänsklig) typ.Logia (natur) kan göra deras kroppar till något helt annat. Zoan (djur) typ kan förvandlas till djur. Allt bortsett från dessa ingår i kategorin Paramecia (övermänsklig). Det finns dock några Paramecia som också kan byta kropp.

Oda bekräftar verkligen att Logia och Zoan är en specifik Devil Fruit, men allt annat skulle övervägas övermänsklig och klumpas in i den kategorin, så det vore vettigt att det var den största kategorin.