Anonim

DE Slutliga scenerna före BLEACH | 2020 - 2021

Jag fick ett e-postmeddelande från Viz Media och pratade om ett nytt Bleka roman. beskrivningen i e-postmeddelandet säger

Bleach: Can t Fear Your Own World, Vol. 1 (roman)

Gå djupare in i Bleach-världen med romanerna!

Quinciesâ € ™ s tusenåriga blodkrig är över, men glödet av oro smärtar fortfarande i Soul Society. Tokinada Tsunayashiro, höjd till chef för sin klan efter att en massa mord har tagit ut alla andra anspråkare på titeln, har en stor plan för att skapa en ny Soul King. Hans mörka ambitioner sår snart fröna till ett nytt totalt krig över världarna, men allt går inte förlorat. Det finns en osannolik Soul Reaper som har nyckeln till att desarmera konflikten Shuhei Hisagi, assisterande kapten för det nionde kompaniet och reporter för Seireitei Bulletin!

när jag läste detta fick det mig att tänka på The Last: Naruto the Movie där det släpptes efter mangas slut och sattes efter den stora intrånget men innan det sista kapitlet där vi såg Boruto.

så jag började undra om den här romanen spelas efter mangas slut, eller om det som Naruto-filmen är efter den stora intrånget (Thousand Year Blood War) men innan vi såg Ichigos och Rukias barn i det sista kapitlet.

Så när är det? Blekmedel: Kan inte frukta din egen värld uppsättning?

OBS: när jag lägger upp denna fråga säger länken att boken är på förbeställning för att släppas den 7 juli, men eftersom officiella engelska översättningar tenderar att släpa efter de japanska originalversionerna antar jag att romanen redan har släppts i japan