Anonim

DRAKE ÖVERRASKNINGAR \ "AMERIKANSK IDOL \" & INGEN SÄND HEM! \ "AMERIKANSK IDOL \" - IDOL CAP

Jag kollade om Mirai Nikki och såg avsnitt 15, och det fick mig att tänka.Är det ett krav att din telefon alltid ska vara på?

Vi vet redan att 'Future Diaries' är med andra ord din framtid. Så om telefonen går sönder har du ingen framtid vilket kort sagt betyder det du dör.

Så min fråga är: vad händer till exempel om du bestämmer dig för att sätta din telefon i avstängningsläge? Dör du fortfarande?

Hur exakt drivs deras telefoner också? PS: Magi räknas inte.

Jag accepterar Manga-svar eftersom jag inte tror att det förklarades i anime. Jag har inte heller läst mangan så jag är inte säker. Jag kommer också att acceptera svar med lite åsikt så länge det är ett bra svar med någon form av kanon. :)

2
  • Kanske är det inte möjligt att stänga av den eftersom den drivs med kraften från den stora Deus Ex Machina: o
  • Telefonen är ditt liv, du bryter den och dör. Du förlorar det, du hittar det bättre. Jag såg hela den här anime relativt nyligen och jag såg aldrig något om laddare eller batterilivslängd. Min gissning är att eftersom den är direkt knuten till din livskraft stängs den aldrig av om du inte dör.

Jag tror inte att kravet är strikt för att telefonen alltid ska vara på utan snarare att den inte ska skadas. Telefonen är tänkt att vara en reflektion av användaren, som en del av deras själ. Så om den är skadad påverkas också användaren. Det gör förmodligen inte ont att bara stänga av det avslappnat eftersom det inte skadar telefonen. Även om det skulle vara en STOR nackdel, lol! Jag antar att kraften skulle fungera på samma sätt också.