Anonim

Sesshoumarus strid och Rins val

Han kan använda den för att skada människor ibland men bekvämt skadar det inte människor när han gör det av misstag. Förklarar de hur detta fungerar alls?

Rin kan kontrollera elden efter behag. Han har använt det flera gånger under hela serien efter eget tycke och bara bränt de saker han vill och inte bränt de saker som han inte gör. Om jag minns rätt visades det både i anime och i mangan att Shura började träna Rin för att kontrollera sin eld. Utbildningen var att han fick tre ljus och han skulle bara bränna den mellersta. Rin tränade kontinuerligt med ljusen och lärde sig så småningom att kontrollera sin eld.

Efter att ha genomgått denna utbildning tror jag att det var i kapitel 26 i mangan när hans eld visades vara helt under hans kontroll i den orena kungbågen. Denna båge ingick inte i anime.

Enkelt uttryckt, efter träning kan Rin välja vad han vill bränna med sin eld och vad han inte gör.

4
  • 1 detta är ett bra svar men jag menar före träningen som när han brände kläderna av shura och yukio.
  • Jag antar att han inte riktigt fokuserade på att bränna deras kläder. Men hans eld kom ändå ur kontroll. Det visade fortfarande att hans eld bara brände bort deras kläder mycket exakt och inte skadade någon av dem. Du kan säga att det bara är Rins undermedvetna kontroll över elden.
  • 1 Åh okej, tack! Jag hade varit förvirrad över hur det fungerar en liten stund nu.
  • Du bör läsa mangan om du inte har gjort det. Det är mycket mer detaljerat än anime.