Anonim

Aldrig för långt ner | Du kan inte stoppa oss Nike

Jag undrar bara om Void Century in One Piece. Vad hände under dessa år? Världsregeringen blev till genom att ta ner det mystiska KUNGARIKET. Jag vill verkligen veta namnet på det riket. Kan någon gissa eller ge mig något som skulle göra mig lugn?

Händelserna under det ogiltiga århundradet har ännu inte avslöjats, så för alla är det fortfarande ett mysterium, förutom Roger Pirates som har läst poneglyferna och upptäckt den sanna historien som studien är förbjuden av världsregeringen.

När det gäller namnet på det antika riket är dess sanna namn ett mysterium, eftersom Gorosei beordrade att professor Clover skulle skjutas innan han kunde tala sitt namn.

De enda detaljer som avslöjats hittills är:

De Void Century är ett sekel långt gap i inspelad och arkeologisk historia, vars studier är förbjudna av världsregeringen. Dessa händelser inträffade 800 till 900 år före den aktuella historien. Det antyddes under Skypiea-bågen; datumen sågs i Robins flashback.

Världsregeringens födelse För 800 år sedan, i slutet av det ogiltiga århundradet, föddes världsregeringen och tog politisk kontroll över hela världen, förenade alla länder och bildade Kungarådet. För världsregeringen lämnades händelserna under det ogiltiga århundradet bättre okända, eftersom information kopplad till den anses vara alltför farlig.

Forntida vapen De tre antika vapen är tre massförstörelsevapen som är tillräckligt kraftfulla för att förstöra hela världen. De är kända som Pluton, ett gammalt fartyg som kan massivt förstöras, Poseidon, en sjöjungfru med förmågan att kommunicera med och kontrollera Sea Kings, och Uranusvars egenskaper förblir okända. De gamla vapen är det argument som används av världsregeringen för att förbjuda forskningen om de försvunna åren.

Du kan läsa mer om det här.

De avslöjade faktiskt ingenting ännu, men det har funnits tips i bågarna i Skypiea, Robins flashback-båge och fishman island.

1
  • 1 Kan du ge länkar och / eller referenser för att stödja ditt svar.