Anonim

YouTube offline: Headspin

Min fråga är när kommer de engelska dubbade versionerna av Naruto Shippuden avsnitt 313 till 432 släpps, och var kommer de att vara tillgängliga att titta på? Jag älskar serien och kan inte vänta med att avsluta!

3
  • Det är en massa av avsnitt ... så jag skulle verkligen tro att det kommer att vänta.
  • Enligt vad jag förstår kopierar de en ep. en månad så runt slutet av månaden bör det finnas ep 313 och nästa månad 314 så vidare.
  • Även om de släpps så småningom kunde jag inte tänka mig att titta på dem. Efter att showen gick i luften började jag titta på undertexterna på nätet och är så långt före i berättelsen nu, att titta på nya dubbade avsnitt skulle vara ett stort steg bakåt.

Utmärkt fråga. Jag undrade samma sak länge. Jag sökte på Wikipedia efter listan över Shippuden avsnitt och såg att alla avsnitt efter avsnitt 312 skulle släppas den 26 januari 2016 på DVD, som så småningom går online. Ändå älskar jag serien också. Jag har varit ett fan av originalet sedan jag var liten och Shippuden är jättebra. Jag ser det bara på engelska dub, men din gissning är lika bra som min när de kommer ut på en bra webbplats. Möjligen för att de nya avsnitten fortfarande behöver röstas.

2
  • 1 Du kanske skulle lägga till Wikipedia-länken, bara för snabb referens
  • Tack för ditt svar och rekommendationen. Jag håller mig på toppen av den webbplatsen. Jag har nyligen tittat på alla narutofilmerna, de är också fantastiska, men det får mig bara att se hur serien fortsätter. Tack igen:)