Anonim

Presentation av Burberry höst / vinter 2015-kampanj

Jag har nyligen börjat titta på anime. Jag har tittat på Code Geass R1 och R2 och nu har jag precis startat Steins; Gate. Jag blev förvånad över att se att i båda seriens slutpoäng ordet "Önska" visas mellan de japanska tecknen i ett liknande typsnitt, eftersom det är det enda eller ett av få ord på engelska.

Det här är en skärmdump från Code Geass R2s krediter som visar vad jag menar

Har det någon speciell betydelse?

3
  • Det är nog det här företaget: ja.wikipedia.org/wiki/…
  • Tack alla för de fantastiska svaren. Om Steins; Gate, jag tror att avsnittet säger: önskar
  • Det borde vara samma företag. är förmodligen Finish Animation Cooperation? De andra två är Anitus K be och Taikan Anime.

Jag är inte säker på Steins; Gatedock från skärmdumpen ovan, Önskar avser ett animationsföretag.

I skärmdumpen ovan krediteras företaget för Finish Animation ( shiage), och folket på listan är [ ] {Itou Yoshiki}, [ ] {Katou Rie}, [ ] {Kumada Masako}, [ ] {Katou Akemi}, [ ] {Saitou Chizue}, [ ] {Egusa Daiki}, [ ] {Kadono Emi}, [ ]] {Mikami Yukie}.

Önskar är inte ett särskilt stort animationsföretag. Från listan på ANN ansvarar de mest för Finish Animation, In-Between Animation, 2nd Key Animation, Digital Paint, etc. Hittills har de bara producerat en enda anime-titel Elite Jack !! (OAV) under 2014.

1
  • på Anime News Network's Steins; Gate-sida, under kan du se Wish som listats under Finish Animation, In-Between Animation och 2nd Key Animation, på Code Geass-sidan listas den under In-Between Animation, Digital Paint och In-Between Kolla upp. som du har listat i ditt sista stycke

Den del av krediterna du tittar på där är shiage "finish", vilket är uppgiften att avsluta färgningen av en scen. Wish är en studio som gör underleverantörer för denna typ av arbete.

Deras namn är på engelska för varför inte. Se även: J.C.Staff, Production I.G., Sunrise, Studio Feel, ufotable och så vidare.

De övriga åtta namnen i det avsnittet är namnen på personer (inte studior); Jag misstänker att de är anställda för Wish. (Åtminstone en av dem, Katou Rie, är, verkar det.)