Anonim

naruto alla svansformer 1-9

Varför är Narutos Jinchuriki-transformation så annorlunda än den sanna formen av Kuarama ??


I den första bilden är Kurama i sin sanna form och i den andra är naruto i biju-transformerat läge. Varför är det så annorlunda? Jag menar alla linjer och grejer som dras på den och det ser till och med annorlunda ut som de förändringar som andra Jinchuriki har genomgått !! Finns det en förklaring till det?

2
  • Eventuellt relaterad.
  • @JNat åh jag hade ingen aning om att det fanns en sådan fråga !! : P

Om du går igenom Tailed Beast Mode avsnitt av Jinchūriki-formulär, kan du se att (betoning min)

Naruto har inte lyckats återskapa Kuramas form till fullo. Först berodde det på att räven inte skulle samarbeta med honom och orsakade att alla försök att förvandlas till den resulterade i en miniatyr, komisk version av odjuret som inte kunde hållas på länge. Sedan dess har han kunnat förtjäna Kuramas samarbete, men Tailed Beast Mode som han går in i, även om det är exakt i storlek, är unikt eftersom han inte liknar odjuret som de andra jinchūriki gör sina egna.

Ytterligare tittar in i Tailed Beast Mode avsnitt i Nine-Tails Chakra Mode, kan du se att (betoning min)

Alla jinchūriki kan gå in i Tailed Beast Mode, vilket ger dem all styrka och förmåga hos deras motsvarande tailed beast. Men där andra jinchūriki blir fullskaliga repliker av deras tailed odjur, går Naruto och Minato in i en form som är mycket visuellt lik Nine-Tails Chakra Mode. För Naruto öppnar manteldelarna i mitten och öppnar sig i en mantel i full längd (haori) och avslöjar ett svart underkläder med tre magatama på vardera sidan av hans höga krage. Hans förseglings många virvelmönster, som var placerade över hela hans kropp, öppnas i kompletta, mörka ringar. Hans ögon blir röda och skårade och hans morrhårsmarkeringar blir mycket tjockare, som de gör i hans tidiga omvandlingar.

Detta är vad du ser när Naruto förvandlas för första gången tillsammans med Kurama, när du kämpar mot Tobi.

4
  • Ja, exakt. Jag visste inte att den fortfarande är ofullständig! Planerar kisimoto att göra det till en fullständig omvandling !? : P
  • 2 Detta kan tillskrivas att Kurama är i två delar - ying och yang åker till Naruto och Minato och inte har båda tillsammans, som andra tailed djur gör.
  • åh! Jag hade ingen aning om detta: S
  • Även obito / tobi får samma typ av transformation