Anonim

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4, Tobi VS Boruto Uzumaki!

Om ett barn vars far är Uchiha och mor Senju föds, kommer detta barn att väcka Rinnegan?
Kommer de att kunna använda Sage Mode eftersom Senju har ett starkt chakra för att utnyttja Sage Mode?

4
  • Är din fråga om salvia-läge eller aktivering av rinnegan?
  • Redigera din fråga. Frågetiteln frågar något helt annat än vad kroppen ställer. Relaterat till titelfråga: anime.stackexchange.com/questions/20851/… Relaterat till fråga i kroppen: anime.stackexchange.com/questions/20464/…
  • Det här är två frågor inslagna i 1.
  • Uchiha och Senju är inte det som krävs för att väcka rinnegan. Det som väcker rinnegan i den situation du talar om är chakraet för indra och ashura. Som råkar vara Senju och uchiha i fallet Madara och Hashirama men detta är inte alltid fallet på det sättet att Naruto en Uzumaki var iterationen från hans generation av ashura, det som gör en rinnegan är blandningen av de två chakraerna inte de två respektive klaner.

Tja ... För att väcka Rinnegan måste du ha Ashuras och Indras chakra. Att ha Uchiha och Senju DNA kommer inte nödvändigtvis att aktivera Rinnegan om inte dessa Uchiha och Senju är reinkarnerade Ashura och Indra.

Problemet med ett Uchiha-lärande Senin-läge är att för dig att lära dig att du behöver en stor mängd chakra reserver. Något som Uchihas tenderar att ha problem med.

Du kan se mycket av Itachis tidiga slagsmål, Kisame nämner att Itachi inte kan använda sina ögon under en lång tid eftersom det lägger en stor börda på hans begränsade chakrareserver.

Du behöver också en enorm mängd chakrakontroll för att inte låta naturens energi förvandla dig till en groda. Till och med Jiraiya, en av de legendariska tre, kunde inte helt styra naturens energi.

Han medgav att han aldrig kunde använda sina senninkrafter utan att förvärva några grodafunktioner.

Naruto å andra sidan, med sitt Uzumaki-arv, en klan som har använt minst två gånger titeln på Nine Tails 'jinchuuriki, och det faktum att han hade en enorm mängd chakra i sig från födseln, gjorde att han kunde kontrollera stora mängder chakra till skillnad från någon av de andra senninanvändarna.

1
  • Neil Meyer! Du och jag har en massa gemensamt - ha musikexamen, som anime, och är också intresserad av kristendom och filosofier, och så mycket mer!

Jag tror att om ett barn är född av Uchiha-pappa och senju-mamma, och om det barnet väcker hans Sharingan och drar igenom fysisk träning (förstärker sin kroppsstyrka), så kommer de i slutändan att väcka rinnegan () under rätt omständigheter -> situationer som kallar till sina känslor. Återinkarnationen av indra och ashura har lite att göra med att väcka en rinnegan eftersom Indra själv inte väckte rinnegan trots att han var hagoromos första son. Madara (Uchiha) väckte sin rinnegan bara BC han hade tillgång till Hashirama DNA (Senju). Samma som det uchiha / senju-barnet vi pratar om här.

Indra och Ashura är de två sönerna till Hagoromo (visman med sex vägar) som hanterade rinnegan. När Hagoromos två söner föddes hade de var och en hälften av hans chakra. Med hälften av chakrat var de väldigt starka men de kunde inte väcka rinnegan på egen hand, de behövde båda halvorna av chakrat för att göra det. De kunde göra detta genom att transplantera varandras kött, vilket demonstrerades av Madara Uchiha (Indras inkarnerade), och därmed kombinera deras chakra för att utgöra Hagoromos chakra, eller de kunde bara ta emot chakra direkt från Hagoromo själv, vilket Sasuke Uchiha (Indras andra inkarnerade) visade. , men det är okänt varför Naruto (Ashuras andra inkarnerade) inte fick rinnegan, (förmodligen för att Sasuke redan hade det eller för att han redan hade sin egen dojutsu, visman-läget ögon).

Jag menar ... Om Uchiha visste att det var så enkelt, skulle de ha förfört några Senju-damer som Tsuna och haft rinnegan med babyer för länge sedan, LOL.

För rinnegan behöver du i princip Chakras av Reinkarnerad Ashura och Indras. Inte alla Uchiha har den reinkarnerade Indras Chakra-likhet, inte alla Senju har Ashuras chakra. Detta gäller även andra klaner.