Anonim

Stjäl en katt! | Mr Bean Cartoon |

I Tokyo Ghoul: re manga blev jag bara förvirrad vid en mycket kritisk punkt. Takatsuki ville att Kaneki skulle uppfylla sin önskan att "döda den enögda", men i slutändan, så långt jag kan förstå, var Arima den enögda kungen (eller var han?). Och nästa sida avbildade Kaneki som den enögda kungen. Kan någon förklara med referenser från mangan?

I Ch 86 antyder Takatsuki att Arima var riktig Enögd kung (förklaringen bakom titeln är glaukom - Arima var delvis blind på ett öga). I Ch 89 återkallar Tatara också Arima i sina minnen och refererar till honom som "King". Så det är ingen tvekan om det Arima var riktig enögd kung.

När titeln blir "ledig" beslutar Kaneki att göra anspråk på den i slutet av Ch 86 (vi kan anta att han har fullständiga rättigheter för det, eftersom han besegrade Arima). Jag tror att inte så många människor kommer att ifrågasätta om han är riktig Enögd kung, eftersom bara flera människor och fördjupare var medvetna om Enögd kungens tidigare sanna identitet.

För närvarande är det inte klart, vilket syfte Kaneki gjorde detta för, men den här titeln har säkert viss kraft och inflytande i TG-världen.

1
  • Jag antar att detta måste vara det. Tack för ditt svar.