Anonim

Vade Retro - La casa del Diavolo: un'inchiesta

Jag förstår inte reglerna för kropps- / själsväxling och var Diavolo gömde sig under själsväxlande shenaniegans av Silver Chariot Requiem.

  1. Gömde Diavolo sig uppenbarligen inne i King Crimson som fästes som en kallbar monter av Trish (tillsammans med Spice Girl)? I så fall väcker det många andra frågor för mig som

  2. Varför är King Crimson knuten till Trish? Kan King Crimson ha hänt har varit knuten till Trish, men kunde ha varit knuten till någon annan också? Jag skulle ha antagit att ställningen hade fästs i sinnet / själen, vilket har varit fallet för de andra byten.

  3. Varför är Diavolos "själ" inuti King Crimson, en ställning snarare än en vanlig fysisk kropp som de andra bytarna (om än Polnaroff är i en sköldpaddtransportmakguffin som har stativ ...?)

  4. Varför blev inte andra själar placerade på ställen, t.ex. Giorno är inne i Foo Fighters, flygplansstället? Mitt minne är dimmigt men jag känner att frågan kan ställas om hur kaotisk du vill göra dina swappar, räknas varje kula i Sex Pistols av en potentiell kropp då?

Eller är det så att splittrad personlighet gjorde det så att Trish och Diavolo-sinne / själ var i Mista fysiska kropp hon bodde på, och att King Crimson bara har en medfödd förmån för att låta Diavolo bo i den?

Diavolos själ, som är knuten till King Crimson, "frigjordes" av Silver Chariot Requiem.

Precis som han delade en kropp med Doppio (utan att ha full kontroll) hände samma sak med Mistas kropp, nu bebodd av Trishs själ. Förutsatt att Diavolo inte hade något val vem han bytte med, står detta faktum som en tillfällighet.

Doppio hade ingen aning om att han beboddes av chefen, därför är det självklart att samma sak är sant med Trish och hennes själ i Mistas kropp.

Med hjälp av Mistas kropp och King Crimson lyckades Diavolo döda Narancia i Giornos kropp oupptäckt.

Om du tittar på scenen verkar Mista vara närmast där Giornos kropp (bebodd av Narancia) strängdes upp.