Anonim

Kraschad ledamot

I Fairy Tail, Igneel har försvunnit i 7 år, så jag antar att han är död men jag vet inte!

Är Igneel död?

Dessa är tunga spoilers, så läs efter eget gottfinnande:

Igneel och de andra drakarna deltog i 400-årsplanen för att rädda sig från försämringen av deras själar orsakad av Acnologia. Genom denna plan förseglades drakarna inuti sina barn, och sedan skickades de 400 år in i framtiden till en värld som full av Ethernano som tillät deras själar att läka medan de var inne i sina barn. Natsu och de andra drakmordarna var aldrig medvetna om att de hade skickats in i framtiden och inte heller att drakarna hade förseglats inuti dem.

2
  • det är en del av berättelsen och det finns en annan del. Jag vet inte att det har visats i anime eller inte men ditt svar är ofullständigt
  • Ja, detta visas i anime.

Igneel är död. Om du läser statusen kommer du att se "avliden" skriven.

Natsu trodde att Igneel var död, men faktiskt var han inne i Natsu.

I Tartaros Arc,

Igneel kommer ut från Natsus kropp och slåss med Acnologia och dör förmodligen. Men om han var död kunde han inte prata med Natsu, och detta hände inte. Igneel sa också att drakarna var inne i drakens kropp och sammanfattade att Igneel är vilande i Natsus kropp igen.

Jag tror att Igneel inte dog.

När jag läste mangan nästan vid den tidpunkten när The End Power försöker sluka natsu, var det Igneel som hjälpte Natsu att göra det levande. Men det kan vara projektionen av Igneel.

1
  • Du bör lägga till några fler beskrivningar som kapitel av manga eller bilden av manga där händelsen ägde rum