Anonim

Rensar faktiskt Trick Castle

I det första avsnittet av spinoff-serien RWBY Chibi, Ruby find's Blakes exemplar av boken Ninjas of Love och börjar läsa den. När Ruby hittar mittviken säger hon, "Nu är det en katana." Jag förstår att det här är tänkt att vara en dubbel entender, men det är en bok om ninjor, så jag är inte säker på om bilden är otäck eller om det verkligen är en katana (eller båda). Det vore vettigt för mig att Ruby skulle vara mer intresserad av vapen. Jag skulle också vilja veta mer om bokens innehåll, eftersom den också förekommer i huvudserien. Jag har sett kommentarer i forum som tyder på att det är en hänvisning till Make-Out Paradise serien i Naruto, men jag vet inte om detta har bekräftats av utvecklarna.

Enligt detta utskrift av regissörskommentarer från volym 1, Ninjas of Love är en hänvisning till Naruto serier.

Blake håller Ninjas of Love.

  1. Miles: Åh, jag älskar det ögonblicket!

  2. Monty: Det är roligt för ingen av er såg Naruto.

  3. Miles och Kerry: Nej, såg aldrig på Naruto.

  4. Monty: Det finns ett liknande skämt.

  5. Kerry: Åh, verkligen?

  6. Monty: Ja.

  7. Kerry: Nej, det gör jag inte.

  8. Monty: Det är kanske därför ni undrade. Ja, nej, men det är också en uppmaning.

Baserat på dessa kommentarer, Ninjas of Love är sannolikt en referens till böcker med vuxen tema skrivna av Narutos mästare. Boken som handlar om ninjor är en ledtråd till att den är en hänvisning till Naruto serier.

Enligt wiki-sidan för böcker från serien har viss information glimmats från texten på boken i RWBY Chibi serier trots att texten är svårläst: Författaren är Patty Berdioler, och tagline på framsidan är

Inga skuggor kan dölja lusten från en gåta länge ...

och texten på baksidan är

När en ung kvinna överger bekvämligheterna ... där hon var tvungen att ha ett enkelt liv men ... och självupptagen att se förbi sin småliga ... inser hur lycklig hon var, hon flyr till ... där hon blir ninja.

Lite vet hon att hon genom åren har bevakats från skuggorna av en ninjamästare, en ensam gåta som hemsöker nattens mörker. Vad kommer att hända när vår unga kvinna konsumeras av värmen från denna skuggiga man ...?

Dessutom, i det första avsnittet av RWBY Chibi, Kallar Ruby boken "smuts".

Boken är troligen en roman för vuxna.

När det gäller den ursprungliga frågan finns det några skäl att anta att mittviken verkligen är en bild av en katana eller innehåller en katana. För det första, RWBY Chibi är en komisk show och inte kanonisk till huvudserien, så även om det kan vara ovanligt att en katana är i mittfält, skulle det vara rimligt för ett skämt. För det andra har Ruby visat sig vara besatt av vapen i huvudserien, särskilt i avsnitt 2. För det tredje är det en bok om ninjor, så en katana skulle inte vara på sin plats. Faktum är att en katana ses på omslaget i RWBY Chibi.

Huvudargumentet mot att det är en katana skulle vara att det är en otäck bok som i sig är övertygande bevis.