Anonim

Sapphire Transitions Rendering Off-Center?

Jag kom nyligen till avsnittet i anime där Ichigo kämpade med Grimmjow i Hueco Mundo efter att Inoue läkt dem båda.

Men även om avsnittet slutar på scenen där det såg ut som att Ichigo skulle slå Grimmjow, var de i nästa avsnitt tillbaka i "den verkliga världen" och händelserna i Hueco Mundo har inte nämnts på ett par avsnitt nu.

Är det bara jag eller är det här en konstig övergång i historien? Eller finns det ett högre syfte med en sådan övergång och det kommer på något sätt att vara meningsfullt senare?

Vid den tidpunkten i anime nådde de mangan, så de var tvungna att lägga i flera fyllmedel. http://www.animefillerlist.com/shows/bleach här är den fullständiga listan med fyllmedel så att du kan hoppa över dem och bara gå tillbaka till historien.

7
  • okej det var vad jag trodde det var. men det verkar konstigt att det är en så svår övergång. Som om jag är van vid fyllmedel som har en övergång som är vettig så vet du åtminstone var den kommer ifrån och det finns en utlösare som gör att de passar in i historien. Den här jusen lämnade mig som om jag hoppade över en massa episoder?
  • Jag hade samma känsla när jag kom till den delen. Och det händer två gånger. Nu kan du bara hoppa över det men då fick jag vänta i ett halvt år för att det skulle fortsätta. Och för den konstiga övergångsdelen, kan du komma med en storyline som passar in i den delen som också låter dig fortsätta med den ursprungliga historien.
  • Jag är vid den punkten med naruto nu. de senaste episoderna är alla fyllmedel så det väntar tills de kommer tillbaka till historien. Men till exempel i naruto ser de till att i det sista avsnittet före fyllarna pratar någon om det så det får fyllmedel att se ut som en flashback. Så på ett sätt är det vettigt att det härstammar från den ursprungliga berättelsen. Om det är vettigt? LOL
  • Jag förstår vad du menar. Men åtminstone med Bleach försöker de få en trevlig historia att hända. Och med Naruto blev jag riktigt irriterad över alla dumma små historier.
  • Jag håller med om det, inställningen för båda anime är naturligtvis helt annorlunda. Men eftersom det här är den tredje anime jag tittar på (efter dragonball och naruto) blev jag förvirrad.