Anonim

David Bowie - Ashes To Ashes (Officiell video)

När Ash återvänder till Pallet Town i den första serien, tror jag efter att han fick alla märken och förberedde sig för Pokemon League Championships.När de var i professor Oaks laboratorium visade Oak upp Ashs extra pokemon som skickades till honom och påpekade att de flesta var Tauros fångade i Safari Zone.

När jag såg serien först kom jag inte ihåg att den någonsin visade att Ash åkte dit. Så jag undrar om Ashs tid i Kanto's Safari Zone någonsin var detaljerad någonstans, som varför han inte fångade annat än Tauros eller vad som hände med avseende på Pikachu (som i spelen får du inte ta pokemon till Safari Zone och jag tror det var samma i gult där du inte längre har Pikachu att följa dig där innan du lämnar).

1
  • Om jag inte har fel så använde han till och med en Tauros i en strid.

Ja, det visades i avsnitt 35 i den ursprungliga TV-serien. Allt han fångade var Tauros, det beror på att när han försökte fånga andra Pokémon skulle en grupp Tauros bara råka springa förbi. Därför fångade Ash bara Tauros. När det gäller Pikachu hölls den av Misty som inte deltog. Kaiser (ansvarig för Safari) uppgav också att de enda reglerna var att de bara kunde använda Safari Balls och det fiskespö han gav dem, och att de var tvungna att komma tillbaka när de hade tagit slut på "Balls". Bryt någon av dessa regler, och hans "Thunderbolt" skulle bränna dem (detta hänvisar till pistolen som han höll). Det fanns ingen tidsgräns och du kunde ta in din Pokémon, men du kan inte använda dem för att slåss. Samma som med FireRed och LeafGreen, Pokémon förblir hos dig, men du kan inte använda dem i strid. Hoppas det här hjälper!

7
  • 8 Observera att detta avsnitt var förbjudet på många ställen på grund av pistolen.
  • @riley var det förbjudet i USA?
  • 2 @KazRodgers Ja, du kan se en fullständig lista här: bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/…
  • @Riley nu det skulle förklara varför jag inte såg det. när det här svaret sa att det var ett avsnitt trodde jag att fri-till-luft-tv i Australien slog ihop ...... igen, men det verkar som om det (förmodligen) inte gjorde det och avsnittet var bara förbjudet
  • @ Memor-X vill att jag ger dig en kopia av avsnittet, jag laddade det lagligt.