Anonim

Urashiki Otsutsuki besitter en ovanlig signaturfärdighet, som gör det möjligt för honom att forma sitt chakra till en fiskespö och haka "snyggt" för att extrahera chakra från människor och lagra det i sin kalebass.

Kan denna förmåga också extrahera Bloodline Kekkai Genkais?

Kekkai Genkais kan inte replikeras eller läras bara genom att stjäla en användares chakra eller försöka kopiera tekniken. Även om Urashiki kan stjäla chakra för att få åtkomst till vissa användares förmågor gäller detta inte Kekkai Genkai. Som definierats av Wikia är en Kekkai Genkai

en anomali av DNA som gör det möjligt för wielder att använda unika tekniker.

Urashikis förmåga verkar likna Sharingan i den meningen att den kan kopiera andra tekniker men ett krav som krävs för att utföra förmågor som är unika för Kekkai Genkai är att det måste finnas avvikelser i ditt DNA relaterat till Kekkai Genkai du försöker kopiera. Vad jag tror skulle hända om han försöker kopiera andra Kekkai Genkai (till exempel Ice Release) är att han förmodligen skulle ha tillgång till teorin bakom att utföra den teknik som han försöker kopiera men eftersom det inte finns några DNA-avvikelser i honom som möjliggör honom att blanda både vind och vatten, skulle han inte kunna utföra den tekniken som är unik för Ice Release-användare.

Under hela Naruto-mangan är exempel på sätt att komma åt eller överföra Kekkai Genkai genom att transplantera kroppsdelar, som i fallet med Dojutsu eller Madara som transplanterar Hashiramas DNA för att få tillgång till Wood Release, eller indirekt genom Orochimarus Edo Tensei. Detta innebär att du måste ha tillgång till DNA som gör att någon kan manipulera chakra som ingen annan kan. Trots detta är framgångsgraden att förvärva Kekkai Genkai-förmågor fortfarande låg, som i fallet med Yamato. Det är DNA som gör det möjligt för någon att använda Kekkai Genkai och inte genom att träna eller träna för att bli en (jag minns att detta diskuterades när Naruto tränade med Kakashi och Yamato).

Det närmaste att komma åt Kekkai Genkai via chakra är med Rinha Clan's Kekkai Genkai, som stjäl chakra och gör det möjligt för dem att skapa perfekta kopior av någon som kan använda

alla vapen, tekniker och blodlinjetekniker som den ursprungliga shinobi har. Men den här klanen har bara dykt upp i spelet och inte i manga, anime eller filmer.

7
  • Ah. Jag förstår vad du menar. Redigerade det redan :)
  • Jag håller med din logik men varför säger Wiki att Moegi kan använda trästil genom att kombinera två element tillsammans? det står aldrig att hon fått hashiramas-celler eller något liknande. anime.stackexchange.com/questions/49165/…
  • @Rumpelstiltskin Ja det här diskuterades aldrig alls i mangan, och det nämns inte vem hennes föräldrar är. Det är möjligt att detta skulle avslöjas i Boruto senare eller kanske glömde Kodachi det. Eller det kan ännu avslöjas att Wood Release kan ärvas men det är möjligt att det hoppar över några av ättlingarna, och hon kan vara en ättling till den första. Detta kan dock vara ett tomthål. Jag har ärligt talat fortfarande ingen aning om hur hon förvärvade det, såvida hon inte också är en produkt av ett annat experiment eller något.
  • @Rumpelstiltskin Det är också möjligt att hon fick det som hur den första gjorde utan att ärva den från någon annan. Det kan vara en genetisk mutation och av en slump kunde hon utföra Wood Release. Men igen, om det inte kommer att bekräftas, kan vi inte säga säkert.
  • Jag tror inte att det är fallet @ We.Ar för att hon inte kunde använda förmågan medan hon var yngre, genom Naruto och Naruto shippuden, hade hon aldrig förmågan förrän Boruto