Anonim

Ta mig till liv - Evanescence

Jag läste härifrån att för ett A-klass rankat uppdrag samarbetar Sakura med Kakashi, hennes sensei, och enligt uppdragets krav förlorar hon sin oskuld mot Kakashi.

Är den här historien sant? Hade det faktiskt hänt i mangan?

3
  • 15 Det är fan fiction ... därför inte kanon.
  • @ user14856 sista raden i det första kapitlet verkar tyda på att Sakura vill tappa sin oskuld för att bli accepterad för ett uppdrag där saker och ting kan ta en vändning där hon kan behöva göra något som involverar sex och att om hon var jungfru, det kan vara traumatiskt för henne att förlora det där. Mangakläder Sakura förlorar förmodligen det till Sasuke efter att de gifter sig, men vi skulle inte veta alla detaljer om hur många gånger de gjorde det innan Sarada blev befruktad
  • Detta är tydligen det första resultatet som kommer om du söker "vem tog Sakuras oskuld" på Google.

Canon-information om Sakura nämner inte någonstans att hon förlorade sin oskuld mot Kakashi, och inte heller att hon var sexuellt inblandad i honom i någon form. Se några av följande profiler:

  • Narutopedia
  • Wikipedia
  • Japanska Wikipedia

Samma sak gäller Kakashi-profiler:

  • Narutopedia
  • Wikipedia
  • Japanska Wikipedia

Eftersom evenemanget inte inträffade i mangakanon kan ingen sidreferens anges. Sakuras oskuld, eller avsaknad därav, specificeras inte otvetydigt i kanon. I manga kapitel 700 + 1 med titeln Uchiha Sarada, bevisas att Sarada har trott att Sakura är hennes biologiska mamma och Sasuke är hennes biologiska far, så det antyder att Sakura förlorade sin oskuld vid någon ospecificerad punkt (om hon inte använde IVF-teknik). Men Sarada sedan frågor om Sakura verkligen är hennes biologiska mamma; detta debatteras av fans i trådar som här, här och här. Saradas tvivel om biologiska band till Sakura innebär att kanon inte entydigt har definierat huruvida Sakura någonsin har varit sexuellt aktiv eller gravid.

Duty Before Honor är en engelskspråkig fanfiction skriven av SilverShine med ett Kaka / Saku-fartyg (aka parning). Läsarrecensionerna för fanfic indikerar att förutsättningen skapades för att vara en AU (alternativt universum) återgivning av karaktärerna skapade av SilverShine. Strippade bara är också en engelskspråkig fanfiction, skriven av Purple_Panic (tidigare känd som J-Pop Princess); läsarnas recensioner finns här. Fanfiction.net och Archive of Our Own är båda fanfiction-arkiv. Som sådan har de inte kanonmaterial och är inte avsedda att fungera som en informationskälla om kanon; däremot fanfiction och doujin verk tenderar att skapa innehåll som är original eller avsiktligt strider mot kanon. Kaka / Saku (skrivet som eller ) är inte ett framstående fartyg på japanska doujinshi.

3
  • inte helt förstår den typen av saker eftersom allt jag vet är att det finns något membran som representerar en flickors oskuld, skulle inte Sakura fortfarande tappa sin oskuld när hon föder eftersom nämnda membran skulle brytas under barns födelse?
  • 2 @ Memor-X, jag har uppdaterat svaret eftersom det inte är klart om Sakura födde eller inte (även om hon gjorde det kunde det ha varit av C-sektion). Begreppet oskuld handlar inte om jungfrulans status (vissa kvinnor är inte ens födda med den sort som kan riva. Sakura kunde lätt ha sönderrivit henne när som helst under icke-sexuell fysisk träning), utan om tillståndet i aldrig haft samlag: anses ofta vara vaginal men varierar beroende på kultur.
  • 2 Hymens kan sträckas med Kegel-träning före 1: a tamponganvändning eller 1: a samlag, så vissa kvinnor / tjejer behöver inte uppleva någon rivning. Naturlig förlossning anses i allmänhet inte vara någon form av samlag, vara medfödd sexuell eller till och med sensuell, så en jungfru som för övrigt slits för första gången under födelseprocessen (som i fall av IVF, surrogati etc.) skulle inte anses i allmänhet utgöra "förlorande oskuld" även under många kulturella definitioner av oskuld som tar hänsyn till hymen.

I canon manga, det är bekräftat Sasuke och Sakura har ett barn tillsammans, därav hon förlorade det till Sasuke. Kakashi och Sakura har aldrig varit sexuellt aktiva tillsammans.

1
  • Jag tycker inte att det här är en bra fråga, men jag ser inte heller hur någon som har ett barn med någon bevisar att de förlorade sin oskuld mot samma person.

Kakashi har räddat flickors liv snabbt genom åren som Rin. Han räddade henne, men senare fick hon honom att döda sig själv.

Om Kakashi hade samlag med Sakura, är det som en lärare som har samlag med en elev. Om hon var över 18 är det bra, men det gör folk oroliga för i Boruto, det finns ett barn som är som Kakashi men med brunt hår och rosa och vitt hår, vilket gör en brunaktig rosfärg. Så de kunde vara föräldrar.