Anonim

Den enklaste chefen i videospelens historia

Min fråga är en spoiler i sig, du måste vara i / förbi Alvarez arc.

Varför skulle någon tro att Zeref är död? Han är precis där i Alvarez en så uppenbar kung som solen, så hur skulle folket i Ishgar allvarligt missa ett sådant faktum?

Enkelt uttryckt är det allt jag vill veta. Många trodde att han var död, andra att han helt enkelt var vilande på grund av sin låga profil.

Men vi vet att Zeref sa att han inte alls var vilande själv. Så varför skulle folk ens tro det? Han var där hela tiden i Alvarez

4
  • han är känd under olika namn på olika platser och han är så gammal att ingen kropp kommer ihåg honom eller känner honom ganska bra för närvarande
  • @mirroroftruth människorna i Alvarez vet vem han är.
  • IIRC de inte, de känner honom som kejsarsapprigan eller något annat än Zeref
  • @mirroroftruth kan du lägga upp ett detaljerat svar med referens

Zeref Dragneel är 400+ år gammal, väldigt få människor känner honom och färre än det som känner hans ansikte eller har sett honom.

I kapitel 208: Death Preying erkänner varken Elfman eller Evergreen Zeref. Till och med Natsu kommer inte ihåg honom. Marijane verkar veta lite om Zeref.

Men vi vet att Zeref sa att han inte alls var vilande själv.

Jag vet inte var du hittade den här informationen, men i några år var han inaktiv eller i sovande tillstånd. Han vaknar i Tenrou Island-bågen när han inser att Acnologia kommer.

När det gäller Alvarez är han känd som kejsare Spriggan.

Zeref skapade detta imperium med det enda syftet att besegra Acnologia, skaffa Fairy Heart och utplåna Ishgar.4 Hans planer angående Fairy Heart en gång fångade var att återuppleva sitt liv med Time Magic, Neo Eclipse. En plan som Spriggan 12 inte kände till.

När Makarov besöker Alvarez för att besöka kejsaren Spriggan blir han chockad när han ser Zeref som kejsare. Som också visar att hur lite informationen om Zeref finns i nuvarande värld. Makarov är en av de tio trollkarlens heliga.

Bilden är från kapitel 444: Kejsare Spriggan, chockerande ansikte av Makarov när han ser Zeref som kejsare.

5
  • Se kapitel 250 sida 4
  • först och främst skulle du ha nämnt den informationen i din fråga och titta på samma kapitel sida 3 där han säger att han är väckt, så frågan skulle vara vilken del som sov och vilken del som aldrig sov.
  • 1 Jag tror att vi måste vänta då. Kanske kommer det att finnas fyllmedel i anime eller något. Det är oklart
  • Som din önskan tror jag att fyllmedelsdelen inte är bra för referens och den vaknade och sovande delen har olika betydelse, inte pekar på samma plats, om den har det bör din fråga ändras
  • Jag säger att den saken ser ut som en plothål. Jag antar att saker kommer att klargöras när Alvarez-bågen kommer ut på anime. Det kan vara tydligare.