Anonim

【MMD】 Itachi's Bringing Sexy Back 【meme DL】

Tobi, Zetsu-kloner, shinobis reinkarnerade av Kabuto och Madara deltar i striden. Men Tobi hade Sasuke i ett gömställe under kontroll av Zetsu för att återhämta sig från ögatransplantationskirurgi. Varför tog han inte med till kriget efter att han blev botad, medan Sasuke hade hämnd mot Konoha?

Det är som du sa, han fick Sasuke under överinseende av Zetsu, återhämta sig efter ögontransplantationen.

Läs om du är uppdaterad med mangan

Strax efter att Sasuke var redo att gå med i striden, gick han ut på slagfältet. På vägen träffade han Itachi och saker förändrades där.
Sasuke tog tillsammans med Itachi ner Kabuto och sedan dyker Orochimaru inuti Kabuto. Tillsammans med Orochimaru, söker Sauske efter shinigami-masken med hjälp av vilken Orochimaru tårar upp dödsskyttens mage och därmed släpper ut alla som förseglats inuti dödsskördaren.
Efter detta återupplivas de 4 Hokagesna och sedan går handlingen bakåt och slutligen fattar Sasuke beslutet att han ska kämpa för Konoha och därmed gå med i striden.

Detta är tidslinjens flöde. Så jag ser ingen del där Sasuke slappade eller Tobi höll honom under lås och nyckel.

4
  • Men kunde han inte återhämta sig då Tobi tog de 6 reinkarnerade jinchurikierna till striden? Jag antar att det är lång tid efter att kriget började.
  • Jag antar att vad du sa är från mangan. Jag tittar bara på anime. Kolla in de senaste animeepisoderna.
  • 2 Du borde ha nämnt det i din fråga om hur långt du är i serien. Hur ska jag veta om du inte delar det? :)
  • 2 @EroSennin Om jag minns rätt, tar Tobi 6 jinchuuriki till slagfältet fortfarande på krigets första dag, så det har inte gått lång tid.