Anonim

Framtiden för att sälja och säljas - konsumentism och internet

Jag vet inte om det någonsin har nämnts i anime (eller kanske jag bara inte kommer ihåg det), men vad händer exakt om du skapar ett kontrakt med en drake? Jag har försökt söka i Google och hade ingen tur att använda titeln som parametrar. Wikia säger inte mycket om det, bara att det kräver att ett köttbyte bildas.

Mot slutet av den andra säsongen slutade Toru slutligen kontraktet med Fredirika, och vi kan se regenerativa förmågor men inte mycket annat. Vilka fördelar och nackdelar har det att skapa ett kontrakt med en drake? Med tanke på hur länge Toru försenade det måste det finnas en anledning till att han valde att göra det i sista minuten. Detta kan förklaras i detalj i LN som jag inte har läst.

1
  • Enligt min mening beror det inte på någon fördel eller nackdel att Toru försenade det. Det berodde på att han ville följa en sabotörs väg (lojal mot arbetsgivaren), eftersom han tidigare såg upp till sin bror Shin, men han tog till kontrakt när han kände att han inte hade tillräckligt skicklighet / makt för att skydda Chaika (personen han vill skydda, inte bara någon som anställer honom).

För att vara ärlig känner jag mig som om jag är en drake, Cavalier är mycket effektivare medan han nu inte kan dö om inte hjärnan dödas och som vi ser blir han mycket kraftfullare att kunna ta på sig Shin som om han var på en en helt annan nivå än honom. Han får också Fredirika att ständigt följa sina kommandon som Fredirika var kraftfullare än hans gamla jag så han blir bara så mycket kraftfullare, men han gjorde det inte i första hand för sin stolthet och ära och sånt.